به گزارش ایرنا ، غلامرضا فرخی شامگاه دوشنبه در آیین تكریم و معارفه مدیران سابق و جدید پایگاه میراث جهانی بم افزود: با این اعتبار هم اكنون كارخانه حناسایی، خانه عامری، بازار، مسجد و كاروانسرای وكیل در حال مرمت و بازسازی است.
وی با بیان اینكه تمام اعتبارات مرمتی سال جاری بم بصورت پیمانی تخصیص یافته است ، تصریح كرد: تلاش می شود با تغییر كاربری بناهای تاریخی این شهرستان زمینه برای اشتغال زایی فراهم شود.
فرخی با اشاره به اینكه از ابتدای سال جاری تاكنون مجوز راه اندازی دو مجتمع گردشگری در شهرستان بم صادر شده است ، تاكید كرد: مراحل قانونی صدور مجوز راه اندازی دو مجتمع دیگر نیز در دست پیگیری است.
وی از فعالیت 21 اقامتگاه بوم گردی در شهرستان بم خبر داد و افزود: در حال حاضر چهار هتل، سه مهمانپذیر و 9 دفتر خدمات مسافرتی در این شهرستان فعال هستند كه وجود این قبیل زیرساخت ها می تواند به رشد و توسعه صنعت گردشگری منطقه كمك موثری كند.
مدیركل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان كرمان با بیان اینكه بر اساس ضوابط طرح جامع مدیریت منظر فرهنگی بم، مرمت و بازسازی ارگ تاریخی حدود 90 درصد پیشرفت فیزیكی داشته ، افزود: باید از ظرفیت جهانی این اثر تاریخی در راستای توسعه همه جانبه شهرستان بم بهره برده شود.
وی با تقدیر از خدمات مدیر سابق پایگاه میراث جهانی بم، خاطرنشان كرد: امروز ارگ تاریخی بم در وضعیت پایداری قرار دارد و باید با انجام تبلیغات ملی و فراملی زمینه بازدید بیش از پیش گردشگران داخلی و خارجی از این اثر ثبت جهانی را فراهم آورد.
در پایان این مراسم با حضور مدیر پایگاه های ثبت جهانی سازمان میراث فرهنگی كشور از خدمات چندین ساله افشین ابراهیمی تقدیر و محسن موحدی به عنوان مدیر جدید پایگاه ثبت جهانی بم و منظر فرهنگی آن معرفی شد.
ارگ بم بزرگترین سازه خشتی جهان است كه محل آن در نزدیكی شهر بم در استان كرمان در جنوب شرقی ایران قرار دارد.
9912/3092/ 5054
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۸
كرمان - ایرنا - مدیركل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان كرمان از اختصاص هفت میلیارد تومان اعتبار برای مرمت و بازسازی بناهای تاریخی محدوده منظر فرهنگی بم خبر داد.