عبدالرحمن شهنوازي روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: اين افراد به دليل عوارض تنفسي، چشمي و قلبي ناشي از توفان به بيمارستان ها، مراكز درماني و پايگاه هاي اورژانس مراجعه كردند.
وي ادامه داد: 58 نفر از اين افراد بستري و 203 نفر به صورت سرپايي درمان شدند.
مدير كل دفتر مديريت بحران استانداري سيستان و بلوچستان گفت: با توجه به خشك بودن تالاب هامون و در نتيجه بروز پديده توفان و گرد و خاك همواره مردم منطقه سيستان به دليل مشكلات مختلف كه عمده ترين آنها تنفسي و چشمي است به مراكز بهداشتي درماني و بيمارستان ها مراجعه مي كنند.
به گفته كارشناس هواشناسي سيستان و بلوچستان غلظت ذرات معلق در هواي منطقه سيستان امروز چهارشنبه همزمان با عيد سعيد قربان به 37 برابر حد مجاز رسيد.
مصدق گودرزي فر حد مجاز و استاندارد ذرات معلق در هوا را 150 ميكرو گرم بر مترمكعب عنوان كرد و اظهار داشت: غلظت ذرات معلق در هواي منطقه سيستان پنج هزار و 540 ميكرو گرم بر متر مكعب گزارش شده است.
وي افزود: سرعت وزش باد همراه با گرد و خاك در سيستان به 100 كيلومتر بر ساعت رسيد.
كارشناس هواشناسي سيستان و بلوچستان گفت: پديده وزش باد شديد در برخي نقاط مستعد توفان گرد و خاك تا روز شنبه هفته آينده در شمال استان تداوم دارد به طوري كه علاوه بر كاهش شديد كيفيت هوا اختلال در تردد جاده اي را به همراه دارد.
گودرزي فر بيان كرد: در نواحي مركزي و نوار غربي سيستان و بلوچستان نيز در اين مدت غبار محلي در برخي ساعات وزش باد پيش بيني مي شود.
به گزارش ايرنا سيستان و بلوچستان با وسعتي حدود 187 هزار و 502 كيلومتر مربع (معادل 5/11 درصد مساحت كشور) و 19 شهرستان و بيش از 2 ميليون و 800 هزار نفر جمعيت پهناورترين استان كشور محسوب مي شود كه امكان دارد همزمان چندين پديده از جمله توفان، بارندگي، سيل، خشكسالي و مواج شدن دريا را تجربه كند.
سيستان با پنج شهرستان زابل، زهك، هامون، هيرمند و نيمروز در شمال سيستان و بلوچستان واقع شده است.
7316**3213
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۷
زاهدان - ايرنا - مديركل دفتر مديريت بحران استانداري سيستان و بلوچستان گفت: 261 نفر از مردم منطقه سيستان در شمال اين استان به دليل مشكلات تنفسي ناشي از توفان و گرد و خاك از 30 مرداد تاكنون روانه بيمارستان ها و مراكز درماني شدند.