به گزارش ايرنا، شهيد عبدالغفور ضعيفي ششم فروردين سال 46 در بندرعباس به دنيا آمد، پدرش خواربارفروشي داشت و وضعيت معيشتي مناسبي براي خانواده فراهم كرده بود.
وي تحصبلات ابتدايي را در دبستان 'نمونه' كنار 'مسجد امام' در بندرعباس سپري كرد و دوران راهنمايي در مدرسه شهيد 'ساياني' به پايان برد و براي گذراندن مقطع متوسطه وارد دبيرستان 'شهيد ذاكري' شد.
شهيد عبدالغفور دانش آموزي كه عاشق جبهه بود و جبهه را جزو وظايف اصلي خود مي دانست.
وي مدت ها تلاش كرد تا موفق به اعزام شود و پس از گذراندن آموزش اوليه نظامي به برادر بزرگ ترش عبدالرسول كه چهار سال از او بزرگ تر بود در واحد تخريب لشكر 41 ثارالله محلق شد و پس از آن نيز همراه با برادر، در سنگر جنگ و جهاد بود.
ايده و تفكر شهيد عبدالغفور از سن و سالش جلوتر بود؛ توصيه هاي مكررش به ديگران در خصوص صيانت از انقلاب و احساس تعهد به جبهه و جامعه اسلامي به خصوص تاكيد بر پشتيباني از ولايت فقيه نمونه بارز اين تفكر بود.
وي مدام درحال حلاليت طلبيدن از ديگران بود و حساسيت داشت كه ناخواسته كسي را از خود نرنجاند.
شهيد عبدالغفور ضعيفي سرانجام 18 مرداد سال 62 در منطقه قلاويزان بر اثر اصابت تركش به شهادت رسيد.
وي وصيت نامه اش را اين چنين آغاز كرده؛ وصيتم را با نام الله، پاسدار حرمت خون شهيدان و با سلام به پيشگاه يگانه منجي عالم بشريت حضرت مهدي(عج) و با درود به نايب كبيرش امام خميني آغاز مي كنم.
در بخش ديگري از وصيت شهيد ضعيفي آمده است؛ از مادر گرامي ام مي خواهم كه اگر در راه خدا كشته شدم، در مرگ من نگريد، زيرا همان طور كه خداوند مي فرمايد كشته شدگان در راه الله مرده نيستند و در نزد خدا روزي مي خورند.
شهيد عبدالغفور ضعيفي متن پاياني وصيت نامه اش را اين چنين بيان كرده است: همه دوستان مرا حلال كنند، وصيتم به شما اين است كه همواره راه شهدا را ادامه دهيد و از حالت بي تفاوتي به درآييد كه فرداي قيامت بي جواب نمانيم.
همواره پشتيبان ولايت فقيه باشيد و امام خميني را تنها نگذاريد،ايشان به گردن ما حق زيادي دارد.
9887/2094
تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۲
بندرعباس - ايرنا - شهيد عبدالغفور ضعيفي يكي از شهيدان دوران دفاع مقدس استان هرمزگان در وصيت نامه اش آورده است: وصيتم به شما اين است كه همواره راه شهدا را ادامه دهيد و از حالت بي تفاوتي به درآييد كه فرداي قيامت بي جواب نمانيم.