زنجان - ايرنا - دهمين دوره المپياد فرهنگي ورزشي پايگاه هاي استعداديابي بسيج كشور با حضور قريب يك هزار و 200 ورزشكار بسيجي به ميزباني استان زنجان آغاز شد.

به گزارش ايرنا، معاون فرهنگي و توسعه ورزش همگاني وزارت ورزش و جوانان شنبه شب در آئين افتتاح اين المپياد فرهنگي ورزشي، گفت: بسيج در عرصه نبرد با دشمن متجاوز، بدون هيچ ترس و واهمه اي پشت آمريكا و دشمنان را به خاك مذلت ماليد.
سيد عبدالحميد احمدي با بيان اينكه براي داشتن چنين بسيجيان جان بركف بايد فخر ورزيد، خطاب به ورزشكاران بسيجي حاضر در اين المپياد فرهنگي ورزشي، اظهار داشت: شما بايد به تصاوير شهدايي كه بر روي پيراهن هايتان نقش بسته است، افتخار كنيد.
وي با بيان اينكه ياد و نام شهدا، همواره بايد در سرلوحه امور باشد و افرادي سالم، موثر و خدوم براي كشور باشيم، افزود: ما مديون، دلاورمردي، شجاعت، ايثارگري، اخلاص و قهرماني هاي بسيجياني هستيم كه از هيچ چيز جز خداوند منان نترسيدند و عاشقانه و خالصانه در برابر دشمنان اسلام، انقلاب و نظام، ايستادند و پيروز ميدان شدند.
احمدي با بيان اينكه اين بسيجيان، عاشق واقعي ايران و امام (ره) بودند و عشق به ملت و ولايت را به دور از هرگونه ظاهرسازي و شعار، معنا كردند، تصريح كرد: ورزشكاران بسيجي بايد موهبت حضور در عرصه ورزش را قدر بدانند.
وي با تاكيد براينكه ورزش، ميدان تربيت، اخلاق و ارزشمداري است و بايد از تمام كساني كه اين فرصت را برايمان فراهم آوردند قدرداني كنيم به برگزاري دهمين دوره المپياد فرهنگي ورزشي پايگاه هاي استعداديابي بسيج در زنجان اشاره و ابراز اميدواري كرد در اين رقابت ها شاهد موفقيت و كسب نتايج درخور توجه، اخلاقمداري و منش پهلواني از ورزشكاران بسيجي، باشيم.
احمدي به برگزاري نخستين المپياد استعدادهاي برتر ورزش ايران در اواخر آبان و اوايل آذر اشاره كرد و اظهار داشت: بهتر است ورزشكاران بسيجي فعال در 360 پايگاه استعداديابي بسيج كشور در اين المپياد شركت كنند.
رئيس سازمان ورزش بسيج مستضعفان كشور نيز با بيان اينكه وجود پنج هزار شهيد ورزشكار، مسئوليت بسيجيان و مسئولان را سنگين تر مي كند، گفت: ورزشكاران بسيجي در لبيك به نداي رهبري در اين عرصه حاضر شده اند و هر آنچه كه داريم نيز از شهداست.
سرهنگ مهدي ميرجليلي با بيان اينكه تربيت و پرورش علاوه بر خانواده، مدرسه و دانشگاه در حوزه ورزش نيز اتفاق مي افتد افزود: در زمان حاضر بيش از 360 پايگاه استعداديابي ورزش بسيج وجود دارد كه 235 باب از اين پايگاه ها مختص برادران و مابقي نيزط متعلق به خواهران است.
وي با تاكيد براينكه به منظور كمك به جامعه ورزش كشور، بسيج در رشته هاي ورزشي كاربردي فعاليت مي كند اظهار داشت: بحث اخلاق مداري و منش پهلواني در بسيج بسيار مهم است و در اين حوزه بايد تلاش كنيم تا حداقل بخشي از رشادت ها و جانفشاني هاي شهدا كه درس مقاومت، ايستادگي و شجاعت را به ما دادند جبران شود.
ميرجليلي ادامه داد: اگر خواهان فخرآفريني در مسابقات ورزشي برون مرزي و المپيك ها هستيم بايد به ايجاد اماكن و فضاهاي ورزشي و توسعه ورزش در مناطق محروم، توجه وافر شود.
فرمانده سپاه انصارالمهدي (ع) استان زنجان نيز با بيان اينكه زنجان تاكنون بيش از سه هزار شهيد تقديم انقلاب و نظام كرده است، گفت: به فرموده حضرت امام خميني(ره) بسيج مدرسه عشق است و اين قشر مخلص و بي ادعا در تمام صحنه ها مجاهد و قهرمان هستند.
سردار جهانبخش كرمي افزود: اين المپياد فرهنگي ورزشي با كمك و ياري مسئولان در زنجان برگزار مي شود و انتظار مي رود رقابت هاي بهتر و سالم تري را شاهد باشيم.
به گزارش ايرنا، در اين آئين، علاوه بر اجراي برنامه هاي متنوع با اهدا لوح سپاس از خانواده چند شهيد ورزشكار زنجاني نيز تجليل به عمل آمد.
المپياد فرهنگي ورزشي پايگاه هاي استعداديابي بسيج كشور با حضور قريب يك هزار و 200 ورزشكار پسر و در رشته هاي تكواندو، جودو، ووشو، كاراته، تير و كمان و تيراندازي از چهارم شهريور جاري به مدت 2 روز و با هدف جذب و شناسايي ورزشكاران مستعد، ارزش مدار و اخلاق مدار به منظور تحويل به جامعه ورزش كشور برگزار مي شود.
6084/6085