به گزارش ايرنا، ' سيد روح اله اعتصامي ' روز يكشنبه در جمع خبرنگاران اظهارداشت: اين طرح براي هشتمين سال متوالي با هدف احياي سنت حسنه اطعام غدير برگزار مي شود.
وي افزود: اين ستاد مردمي فعاليت خود را از هشت سال گذشته در اصفهان آغاز كرد و امسال با مشاركت مردم، بيش از 75 هزار پرس غذا در استان هاي اصفهان، يزد و گيلان طبخ و توزيع خواهد كرد.
رئيس ستاد مردمي اطعام غدير اضافه كرد: توزيع اين غذا با همكاري خيريه ها، مساجد، گروه هاي فرهنگي و جشن هاي سطح شهر صورت مي گيرد.
وي با بيان اينكه تهيه و توزيع اين تعداد غذا حدود 450 ميليون تومان هزينه دارد ادامه داد: هدف ما فقط توزيع غذا بين نيازمندان نيست و از مجموع 75 هزار پرس غذا در عيد غدير 60درصد در مناطق محروم و 40 درصد در ديگر مناطق توزيع مي شود.
اعتصامي با اشاره به توزيع 75 هزار پرس غذا در سه استان كشور گفت: 55 هزار پرس غذا در استان اصفهان، 10 هزار پرس غذا در استان يزد، سه هزار پرس غذا در اسالم، يك هزار و 100 پرس غذا در نمك آبرود، يك هزار و 100 پرس غذا در كلاردشت، 500 پرس غذا در سي سنگان و 500 پرس غذا در تنكابن توزيع خواهد شد.
به گفته وي، مواد اوليه پخت اين غذاها از بهترين مواد تهيه شده و توسط 700 آشپز و خدمه پخت و بسته بندي مي شود.
رئيس ستاد مردمي اطعام غدير با بيان اينكه تعدادي از غذاها بصورت رايگان و تعدادي هم بصورت مشاركتي بين مردم توزيع مي شود گفت: براي برگزاري طرح اطعام غدير هيچ سازمان و ارگان دولتي با ستاد مردمي اطعام عيد غدير همكاري ندارد.
وي افزود : با پخش كليپهاي ستاد مردمي اطعام غدير در فضاهاي مجازي، مشاركت مردم براي اجراي اين طرح در داخل و خارج كشور افزايش چشمگيري يافته است.
اعتصامي گفت: صداقت در نيت مشاركتكنندگان و الطاف اميرالمؤمنين(ع) باعث توسعه و گسترش اطعام در روز عيد غدير شده است.
گفتني است؛ امسال طبخ غذا براي اطعام عيد غدير در دانشگاه اصفهان صورت مي گيرد.
عيد سعيد غدير خم يكي از بزرگترين اعياد مسلمانان است و يكي از سنت هاي حسنه در اين روز سنت غذا دادن به افراد يا همان اطعام مومن است.
7150/ 2093
تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۳
اصفهان- ايرنا- رئيس ستاد مردمي اطعام غدير از توزيع 75 هزار پرس غذا به مناسبت عيد غدير در استان هاي اصفهان، يزد و مازندران خبر داد.