اروميه- ايرنا- معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي و درماني آذربايجان غربي گفت: با اقدامات انجام شده در استان، مشكلي براي ارائه خدمات دارويي يا ملزومات مصرفي به مردم در اين بخش وجود ندارد.

جلال غفارزاده روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: تامين دارو و ملزومات مصرفي استان به طور كامل تحت كنترل است و با دقت ويژه تامين مي شود.
وي اضافه كرد: مسائل و مشكلات حوزه غذا و دارو يكي از اولويت هاي اصلي و مهم اين دانشگاه است و دارو و ملزومات مصرفي حوزه درمان كه از دغدغه‌هاي اصلي شهروندان است با حساسيت كامل تهيه مي شود.
وي ادامه داد: وضعيت دارو و ملزومات مصرفي توسط كارشناسان معاونت غذا و دارو و مجموعه 22 بيمارستان دانشگاهي در سطح استان با حساسيت تمام رصد، پيگيري مستمر و در صورت نياز تامين مي شود.
معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي و درماني آذربايجان غربي گفت: تمامي واحدهاي تحت پوشش در زمينه ارائه خدمات دارويي فعال هستند و مشكل جدي نداريم.
غفارزاده افزود: اقدامات شاخص معاونت غذا و داروي اروميه، نتيجه زيرساخت‌هاي اصولي اين استان در حوزه تفكيك درآمدهاي دارويي و خدمات دارويي است.
وي گفت: معاونت غذا و داروي استان آذربايجان غربي زير ساخت هاي اصولي و خوبي را در گذشته در استان پايه ريزي كرده و اقدامات و ابتكارات شاخصي كه امروز در حوزه پرداخت بدهي‌هاي دارويي در اين استان شاهد آن هستيم در سايه همين برنامه‌ريزي‌ها و اقداماتي است كه در سال‌هاي گذشته در معاونت غذا و داروي اين استان پايه ريزي و ايجاد شده است.
معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي و درماني آذربايجان غربي با بيان اينكه شهروندان نيازها و كمبودهاي دارويي خود را به سامانه 190 اعلام كنند، گفت: بهترين ابزار جهت تامين داروي بيماران صعب‌العلاج و داروهاي كمياب ارتباط شهروندان با سامانه مركز اطلاع رساني دارو و سموم معاونت غذا و داروي استان به شماره 190 است .
به گزارش ايرنا مصرف خودسرانه دارو، تجويز غير استاندارد دارو، نبود مسئول فني در برخي داروخانه ها و استفاده بيش از حد و خودسرانه آنتي بيوتيك ها از جمله مشكلات دارويي آذربايجان غربي است.
8137/2093