سنندج - ايرنا - نماينده ولي فقيه در كردستان با اشاره به اينكه يكي از مشكلات موجود كشور نبود اشتغال است، توسعه و گسترش دانشگاه هاي مهارتي از جمله علمي و كاربردي را كليد برون رفت از چالش بيكاري دانست.

به گزارش خبرنگار ايرنا، آيت الله سيدمحمد حسيني شاهرودي روز دوشنبه در آيين افتتاح ساختمان جديد دانشگاه جامع علمي كاربردي كردستان اظهار داشت: در حال حاضر فارغ التحصيلان بيكار زيادي در كشور وجود دارند كه منتظر شغل بوده و هيچگونه مهارت و تخصصي در زمينه خاصي ندارند.
وي افزود: در گذشته به تربيت نيروهاي ماهر و متخصص توجه نمي شد و نگاه به تحصيل در دانشگاه صرفا مدرك گرايي بود كه همين امر منجر به افزايش آمار بيكاري در كشور شده است.
نماينده ولي فقيه در كردستان تاكيد كرد: اگر در دانشگاه هاي ما رشته هاي مهارتي آموزش و نيروهاي فارغ التحصيل متخصص تربيت مي شدند بسياري از مشكلات موجود كشور، امروز وجود نداشت.
وي با بيان اينكه دانشگاه جامع علمي كاربردي رسالت توليد علم و مهارت را عهده دار شده است، گفت: اگر به اين دانشگاه به عنوان مركزي مهارتي و همچنين مراكز فني و حرفه اي توجه شود بسياري از مشكلات كشور در زمينه بيكاري رفع خواهد شد.
آيت الله حسيني شاهرودي يادآور شد: مراكز دانشگاهي علمي كاربردي امروز منشا خير و بركت براي كشور شده اند و اگر بخواهيم توليد داشته باشيم بايد در راه توسعه هر چه بيشتر اين مراكز گام برداريم.
به گزارش ايرنا، دانشگاه جامع علمي كاربردي كردستان از سال 1382 با سه مركز فعاليت خود را شروع شد و تاكنون بيش از 20 هزار نفر از اين مراكز در استان در مقطع كارشناسي و كارداني فارغ التحصيل شده اند.
هم اكنون نيز 22 مركز آموزش علمي كاربردي استان كردستان وجود دارد كه 11 مركز آن فعال بوده و دانشجو جذب مي كنند و مابقي بنا بر مصوبه شوراي عالي اداري و همچنين دلايل ديگري غيرفعال هستند.
7348/9102