به گزارش روز سه شنبه خبرنگار گروه علمی ایرنا، اجلاس سالیانه و جشنواره برترینهای پارك فناوری پردیس هرساله با هدف ارائه گزارش یكساله عملكرد پارك، آگاهی از آخرین اقدامات و دستاوردهای شركتهای عضو، رونمایی از دستاوردهای برجسته فناورانه، انتخاب برترین شركتهای عضو پارك و سازمان و اشخاص حقوقی همكار در زمینههای مختلف با حضور مدیران ارشد شركتها و نمایندگان برخی از سازمانهای دولتی و صنعتی مرتبط با فعالیتهای پارك برگزار میشود.
رونمایی از آخرین دستاوردهای فناورانه شركتهای عضو نیز یكی از برنامههای اصلی این رویداد است.
در «شانزدهمین اجلاس سالیانه و جشنواره برترینهای پارك فناوری پردیس» نیز همانند سالهای قبل آخرین سه دستاورد برتر فناورانه شركتهای عضو پارك فناوری پردیس معاونت علمی معرفی شد.
بر اساس این گزارش، در این آئین از سه دستاورد برتر شامل محصول پرینتر سه بعدی Sls با نام تجاری
تیوان R230 از شركت دانش بنیان آسال لیزر ساخت، محصول تخلیه اتوماتیك آب مخازن نفتی و همچنین محلول ضدعفونی و پاكسازی كانال ریشه دندان از شركت بازرگانی تولیدی مروابن رونمایی شد.
مهدی صفاری نیا رئیس پارك فناوری پردیس در ابتدای این آیین در سخنانی به ارائه گزارش عملكرد این مجموعه فناوری در سال 1396 پرداخت و گفت: در حال حاضر خانواده پارك به 258 عضو افزایش یافته است كه تعداد قابل توجهی از این اعضا خود دارای فضای مستقل هستند.
**صدور 24 میلیون دلار محصول دانش بنیان پارك فناوری پردیس به 12 كشور
وی ادامه داد: در سال 1396 شركت های پارك فناوری پردیس 52 محصول به 12 كشور صادرات داشته اند كه ارزش صادراتی آن 24 میلیون دلار بوده است.
رییس پارك فناوری پردیس همچنین حجم فروش شركت های این محموعه در سال 1396 را 6 هزار و 200 میلیارد تومان ذكر كرد و گفت:میزان فروش 1396 نسبت به سال قبل خود 21 درصد رشد داشته است.
وی با بیان اینكه، منابع انسانی پارك در سال ۱۳۹۶ افزایش ۱۳ درصدی داشت، افزود: تعداد فعالان پارك فناوری پردیس هم اكنون به ۳۵۱۸ نفر رسیده است.
صفاری نیا همچنین اظهاركرد: در سال ۱۳۹۶ بیش از ۱۷ میلیارد تومان سرمایه گذاری در بخش تحقق و توسعه و بیش از ۶۵ میلیارد تومان سرمایه گذاری جدید صورت گرفت.
وی همچنین تصریح كرد: حجم سرمایه گذاری انجام شده در پارك فناوری پردیس از بدو تاسیس تاكنون حدود یكهزار میلیارد تومان است.
رییس پارك فناوری پردیس در ادامه ۵۰۰ مورد همكاری با دانشگاه ها در جذب دانشجو، اساتید و پایان نامه های دانشجویی و جذب كارآموز را از دیگر اقدامات این مجموعه در سال ۱۳۹۶ عنوان كرد.
وی با بیان اینكه، پارك فناوری پردیس در سال ۱۳۹۶ تعداد ۱۲۲ عنوان نوآوری جدید داشت، گفت: پارك در همین دوره قریب به ۳.۵ میلیون دلار قرارداد تحقیقاتی با مجموعه های علمی ۱۱ كشور دنیا داشته است.
صفاری نیا همچنین اظهاز داشت: شركت های فعال در پارك فناوری پردیس در سال ۱۳۹۶ موفق به دریافت ۲۷۰ نشان و گواهینامه جدید شدند.
وی در ادامه با اشاره به عملكرد ستادی مجموعه پارك فناوری پردیس گفت: بدین منظور ما دو سر فصل حمایتی و تسهیلاتی تعریف كزده ایم.
صفاری نیا ادامه داد: بر این اساس دوره های آموزشی و خدمات مشاوره به شركت های حاضر در پارك ارایه شده است و ما تلاش كرده ایم واحد كسب و كار پارك خدمات تخصصی در این زمینه ارایه دهد.
وی با بیان اینكه، در سال ۱۳۹۶ تلاش برای بازاریابی محصولات شركت های پارك فناوری پردیس پررنگ تر بوده است، گفت:بیش از ۷۰ مناقصه را ما به شركت ها اعلام كرده ایم و از ظرفیت حقوقی پارك موجود برای ارایه تضامین و سایر نیازمندی شركت ها در این بخش استفاده كرده ایم.
1836**1440
تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۵
تهران-ایرنا- در شانزدهمین دوره اجلاس سالیانه و جشنواره برترین های پارك فناوری پردیس از سه دستاورد برتر پارك فناوری پردیس معاونت علمی رونمایی شد.