ميرحيدر رضوي روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود: توليدكنندگان محصولات صادراتي به طور معمول ماليات خود را پيش از صادرات پرداخت مي كنند.
وي يادآور شد: پس از ثبت و انجام صادرات، مدارك تاييد كننده آن را توليدكنندگان براي برخورداري از قانون معافيت ماليات به امور مالياتي تحويل مي دهند.
رضوي اظهار داشت: افزايش صادرات به طور معمول به افزايش استرداد ماليات هم منجر مي شود.
مديركل امور مالياتي استان زنجان گفت: صادرات اين استان در چهار ماه نخست سال جاري، بيش از 180 درصد رشد داشته است.
وي خاطر نشان كرد: نبايد استرداد ماليات را به معناي دريافت نابجاي آن تلقي كرد، در حالي كه اين 2 بخش ارتباطي با يكديگر ندارند.
سازمان امور مالياتي به منظور تسهيل فرايند اجرايي استرداد ماليات بر ارزشافزوده، بخشنامه شماره 146/96/260 به تاريخ 23 دي سال 96 را ابلاغ كرده كه منجر به افزايش شفافيت در تعديل اضافه پرداختي و استرداد مانده تعديل يافته به مؤديان شده است و امكان تهاتر طلب قطعي شده (اضافه پرداختي ماليات بر ارزشافزوده) و بدهي قطعي مالياتي صادركنندگان را فراهم ميكند.
موضوع ضرورت استرداد ماليات بر ارزشافزوده صادرات، سال 95 در جلسات كميته ماده 12 و شوراي گفتوگوي دولت و بخش خصوصي بررسي شد كه متعاقب آن، سازمان امور مالياتي بخشنامه شماره 63/95/200 مورخ 30 آذر سال 95 را در خصوص اصلاح دستورالعمل نحوه استرداد موقت ماليات بر ارزش افزوده صادركنندگان كالا موضوع ماده 34 قانون رفع موانع توليد، صادر كرد.
ميزان صادرات از گمرك اين استان طي چهار ماه گذشته به 208 ميليون و 404 هزار دلار رسيد.
3001/8068
تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۷
زنجان – ايرنا – مديركل امور مالياتي استان زنجان گفت: اين استان با ثبت بيشترين ميزان استرداد ماليات، رتبه نخست كشوري را در اين زمينه دارد و افزايش صادرات هم اين موضوع را تاييد مي كند.