زهرا صبري كه چندين مقام استاني در كارنامه دارد و اهل شهرستان ارسنجان است، سه شنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: وجود سليقه هاي شخصي و نقد پذير نبودن در هيات تيراندازي سبب شده اكنون پيشكسوتان و كساني كه مدرك مربيگري دارند، خانه نشين شوند و يا به استان هاي ديگر مهاجرت كنند.
وي تاكيد كرد: استان فارس با وجود ظرفيت هاي انساني در تيراندازي اما مربي حرفه اي ندارد و به همين سبب در رقابت هاي حساس، در سطح ملي و بين المللي با مشكل مواجه مي شويم.
صبري ادامه داد: از 13 ساگي تيراندازي را با سلاح جنگي در بسيج آغاز كردم و سپس به صورت حرفه اي كارم را با تفنگ و تپانچه بادي ادامه دادم و چندين مقام نخست استاني را كسب كردم و ركود دار اين رشته هم شدم.
وي اضافه كرد: فارس از نظر امكانات استاندارد در اين رشته بسيار ضعيف است و يك سالن قديمي در ورزشگاه شهيد دستغيب شيراز وجود دارد كه تنها براي تمرين كردن در فاصله 10متر مناسب است.
صبري با اشاره به اينكه سرمايه هاي اين رشته در فارس مورد استفاده قرار نمي گيرند، گفت:همين رويكرد نادرست سبب شده آنها به استان هاي ديگر مهاجرت كنند و نكته قابل توجه اين است كه شهرهاي ديگر به قهرمانان و ورزشكاراني كه تجربه دارند بسيار احترام مي گذارند در حاليكه اين مساله در استان فارس برعكس است و اهميتي براي اين موضوع قائل نمي شوند.
ركود دار تيراندازي با تپانچه به مسافت 10متر بيان داشت: به دليل نبودن امكانات استاندارد و مربي حرفه اي، خيلي زود دوران قهرماني را كنارگذاشتم و فكركردم با اخذ مدرك مربيگري از فدراسيون مي توانم به هم استاني هايم خدمت كنم كه اينگونه نشد.
وي، در مورد ورزش تيراندازي شهرستان ارسنجان نيز گفت: اين شهرستان مهد تيراندازي فارس است كه فراموش شده است و با تلاشي كه انجام داديم و با كمك شهرداري يك سالن استاندارد تيراندازي آماده بهره برداري شده است كه مي تواند ميزبان رقابت هاي كشوري و بين المللي باشد.
صبري اضافه كرد: در شهرستان ارسنجان افرادي با 9 سال سن در رقابت هاي اهداف پروازي و ثابت حضور دارند كه نابغه هستند و بايد قدر آنها را بدانيم و بيشتر در اين زمينه سرمايه گذاري كنيم.
7368 /6118
تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۹
شيراز-ايرنا- مربي و پيشكسوت ورزش تيراندازي فارس گفت: براي اينكه ورزش تيراندازي در فارس رشد كند بايد سليقه هاي شخصي و حاشيه ها را كنار بگذاريم و نقد پذير باشيم.