بیروت-ایرنا- از زمان پایان تجاوز 33 روزه رژیم صهیونیستی به لبنان در سال2006 (85) هفته ای نیست كه یك مقام این رژیم لبنان و حزب الله را تهدید به جنگ نكند، اما این تهدیدها نه تنها طی 12 سال عملی نشده است، بلكه از چندی پیش صهیونیست ها مشغول ساخت دیوار حائل در مرز با جنوب لبنان هستند.

به گزارش ایرنا، در آخرین مورد هفته گذشته روزنامه صهیونیستی «معاریو» از سوی یكی از افسران عالی رتبه ارتش اشغالگر نوشت كه اسرائیل باید برای جنگ با حزب الله آماده باشد و احتمال داد كه نیروهای صهیونیست وارد جنگ در جبهه شمالی شوند.
یا همین زمستان سال گذشته بود كه «آویگدور لیبرمن» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی گفت كه بلوك 9 نفتی در دریای مدیترانه برای لبنان نیست و متعلق به اسرائیل است و بیروت را تهدید به حمله نظامی كرد.
یا فرودین ماه امسال كه «گادی آیزنكوت» رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی در سخنانی تحریك آمیز گفت كه احتمال می دهد در سال كنونی میلادی جنگ ویرانگری علیه حزب الله لبنان به وقوع بپیوندد.
«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز با ذوق زدگی تمام از استعفای جنجالی «سعد الحریری» در ریاض استقبال كرد كه بعدا مشخص شد تحت فشار سعودی ها بوده و وی با بازگشت به بیروت از آن صرف نظر كرد. نتانیاهو طی این سال ها درباره جنگ به لبنان هشدار داده است.
صهیونیست ها بارها و بارها در 12 سال گذشته از حمله نظامی به لبنان و جنگ با حزب الله سخن گفتند اما حتی یك مورد از آن هم در میدان عمل واقعیت نیافته است و این مساله نشان دهنده آن است كه جنگ، در حد حرف بیشتر نیست، چرا كه صهیونیست ها هزار و یك حساب برای راه انداختن جنگ دارند و بر این اساس به شدت بر روی ادامه آرامش حاكم در مرزهایشان با لبنان تاكید دارند.
دلیل این سخن را می توان در نشست های سه جانبه ای جست و جو كرد كه میان رژیم صهیونیستی، لبنان و نیروهای صلح بان بین المللی (یونیفل) در «الناقوره» واقع در جنوب لبنان برگزار می شود.
در این نشست ها، درباره دو مساله اصلی یعنی دیوار بتونی حائل كه رژیم صهیونیستی در مرز با جنوب لبنان می سازد و همچنین اختلاف بر سر مالكیت بلوك 9 نفت لبنان در منطقه اقتصادی دریای مدیترانه بحث می شود.
منابع آگاه از این جلسات، می گویند كه با وجود اینكه افسران مذاكره كننده صهیونیست به خواسته های لبنان، پاسخ درست نمی دهند اما همواره بر التزام تل آویو بر آرامش در مرز با لبنان تاكید دارند و مدام می گویند كه اسرائیل هیچ نیّتی برای راه اندازی جنگی جدید علیه لبنان ندارد.
اسرائیل كه در سال 1982 (61) نیمی از لبنان را تا پایتخت آن بیروت اشغال كرد و 18 سال جنوب این كشور را در اشغال داشت و سرانجام با مقاومت جانانه رزمندگان مقاومت، در سال 2000 ( 79) عقب نشینی كرد، پس از جنگ ژوئن سال 2006 (خرداد/تیر 85) در مورد حمله دوباره به لبنان مردد است.
در آن جنگ، افسانه شكست ناپذیری اسرائیل به پایان رسید و تانك های مركاوا، در باتلاق ایستادگی جوانان حزب الله گرفتار شدند و ناو و هلی كوپترشان در دریا و آسمان هدف قرار گرفت و سربازان اسرائیلی یا سرافكنده یا با برانكارد به عقب برگشتند.
اما این تردید صهیونیست ها از بهمن ماه 96 كه جنگنده اف 16 آنها توسط پدافند ارتش سوریه سرنگون شد، افزایش یافته است.
در ذهن مقام های اسرائیلی سوالی وجود دارد كه به وضوح می توان آن را در پس پرده گفت و گوهای آنان در رسانه های صهیونیستی رصد كرد: از كجا معلوم كه حزب الله از آن موشك هایی كه جنگنده شان را ساقط كرد، در اختیار نداشته باشد؟ اگر حزب الله از این موشك دارد، به چه تعدادی است؟
ناظران معتقدند كه تل آویو از مسكو درخواست كرده كه با میانجی گری، دمشق را از افزایش تنش در مرزهای شمالی سرزمین های اشغالی فلسطین، بازدارد. مشابه این موضوع را هم می شود در سفر چند ماه پیش «دیوید ساترفیلد» معاون وزیر خارجه آمریكا به بیروت و چندین دیدار با مقام های لبنانی دید.
دیپلمات آمریكایی در همه آن دیدارها بر لزوم آرامش بین لبنان و رژیم صهیونیستی تاكید داشت، ولی مقام های لبنانی به او گفتند كه اگر اسرائیلی ها به ساخت دیوار حائل در نقاط مورد اختلاف مرزی «رأس الناقوره» ، «علما الشعب» و «العدیسه» ادامه دهد، چیزی قابل پیش بینی نیست.
مقام های بیروت این معادله را مطرح كردند كه اگر اسرائیل به راستی خواهان آرامش و عدم تنش آفرینی با لبنان است، دست از ساخت دیوار بكشد و از نقاطی كه از آن لبنان است و هنوز در اشغال شهرك نشینان صهیونیستی است، خارج شود.
اما چرا صهیونیست ها كه از زمستان سال پیش كار ساخت دیوار بلند بتنی در جنوب خط عقب نشینی آبی سازمان را شروع كردند و چند بار هم این اقدام متوقف شده است، دوباره آن را ادامه دادند؟ چرا پیش از آن در جنوب خط مرزی اقدام به حفر خندقی عمیق از دریای مدیترانه تا «مزارع شبعا» كردند و سیم خاردارهای متصل به برق و دوربین های حرارتی و حسگرهای مختلف كار گذاشتند؟
همه این ها یك چیز را ثابت می كند؛ اینكه اسرائیل امروز، آن رژیمی نیست كه در گذشته معروف بود. هرچند ابزار و امكانات ارتش اسرائیل افزایش یافته و پیشرفت كرده است، اما قدرت روحی رژیم صهیونیستی به شدت افت كرده است و تهدیدهای آنان چیزی جز لاف زنی و بمب صوتی نیست.
«سید حسن نصرالله» دبیركل حزب الله لبنان گفته بود كه اسرائیل بزرگ كه قرار بود از نیل تا فرات باشد، تمام شده است.
خاورم**م.ا**2054*1049