به گزارش گروه دانشگاه ايرنا از اعلام روز پنچ شنبه روابط عمومي دانشگاه علم و فرهنگ،به موجب اين قرارداد، اعضاي هيات علمي و دانشجويان ارشد و دكتري رشته هاي گردشگري و هتل داري در دوره هاي «اكوتوريسم»، «گردشگري ورزشي»، «گردشگري فرهنگي»، «مديريت مقصد»، «گردشگري سلامت»، «فناوري اطلاعات، ارتباطات» و «مديريت هتل داري» به صورت تئوري و نظري آموزش هاي تكميلي و مهارتي را سپري و براي تدريس دركالج بين المللي گردشگري ايران و اتريش تربيت خواهند شد.
دي ماه سال 95 با موافقت وزير وقت علوم، تحقيقات و فناوري رياست كارگروه ملي هماهنگي و پيگيري همكاري هاي علمي بين المللي با كشور اتريش به مدت دو سال به دانشگاه خوارزمي واگذار شد.
در اين چارچوب، هيات بلند پايه اتريشي شامل رييس آژانس همكاري هاي بين المللي و معاون وزير كشور اتريش و روسا و نمايندگان 12 دانشگاه و پژوهشگاه اين كشور به ايران سفر كردند و 26 دي ماه كنفرانس توسعه همكاريهاي علمي ايران و اتريش در دانشگاه خوارزمي برگزار شد.
اواخر سال 95 بود كه قرار داد همكاري مشترك همكاري علمي و فناوري ايران و اتريش بين شوراي عالي علوم تحقيقات و فناوري و موسسه فناوري كشور اتريش منعقد و مقرر شد برنامه عمل براي توسعه اين همكاري ها تدوين شود.
رييس دانشگاه IMC اتريش در جريان بازديد از دانشگاه علم و فرهنگ و انعقاد اين قرارداد گفت: بيش از 98 درصد دانش آموختگان رشته هاي گردشگري و هتل داري دانشگاه IMC در مراكز گردشگري و هتل هاي كشورهاي عضو اتحاديه اروپا شاغل هستند و دوره هاي مهارتي اين دانشگاه از نظر اشتغال مورد توجه است.
پروفسور آنسفلنر با اشاره به مشتركات دانشگاه هاي علم و فرهنگ و IMC گفت: توجه مستمر هر دو دانشگاه به مقوله كارآفريني، اهميت اشتغالزايي با توجه به نياز جامعه، غيردولتي بودن و برخورداري از دانشكده گردشگري در هر دو دانشگاه از نكات موثر و مهم در اين همكاري محسوب مي شود.
رييس دانشگاه علم و فرهنگ نيز اظهار داشت: درپي انعقاد تفاهم نامه مشترك همكاري در تير ماه سال جاري در دانشگاه IMC اتريش، علاوه بر تبادل استاد و دانشجو و برگزاري كنفرانس ها و نمايشگاه هاي مشترك، تربيت مدرس يكي از بندهاي پيش بيني شده اين تفاهم نامه بود كه نخستين قرارداد براي تربيت مدرس با هدف انتقال دانش و مهارت روز جهان در بخش هاي گردشگري و هتل داري در فاصله اي كم تر از دو ماه منعقد شد.
اين امر حاكي از عزم جدي طرفين براي عملياتي شدن بندهاي تفاهم نامه است.
سيدسعيد هاشمي افزود: براساس اين قرارداد، همكاري دو دانشگاه در مدت پنج سال و به صورت انحصاري براي دانشگاه علم و فرهنگ پيش بيني شده كه اين امر باعث خواهد شد تا امكان ارايه دوره ها توسط مدرسان آموزش ديده به كشورهاي منطقه از جمله تاجيكستان، آذربايجان و افغانستان فراهم شود.
به گزارش ايرنا، همچنين برنامه جديد همكاري بين دو كشور با عنوان IMPULSE Iran-Austria، رشد چشمگيري را در توسعه همكاري هاي پژوهشي داشته است؛ به گونه اي كه در چارچوب اين برنامه، ۷۸ پروژه مشترك پژوهشي تعريف شده است.
**6984** 1200
تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۳
تهران - ايرنا - دانشگاه هاي علم و فرهنگ ايران و IMC اتريش به منظور توسعه دوره هاي تخصصي و با هدف ورود دانش تئوري و مهارت هاي عملي در بخش گردشگري و هتل داري به كشور، قرارداد همكاري امضا كردند.