اروميه- ايرنا- معاون رييس جمهوري و رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري با بيان اينكه هم اكنون بيش از 600 اقامتگاه بوم گردي در كشور وجود دارد، گفت: تعداد اين اقامتگاه ها با هدف جذب گردشگران داخلي و خارجي به زودي به 2 هزار واحد افزايش مي يابد.

علي اصغر مونسان روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با اشاره به ظرفيت هاي گردشگري بي بديل كشور، گفت: مناطق روستايي اين كشور داراي ظرفيت هاي كم نظير گردشگري است و از اين مزيت ها مي توان براي توسعه روستايي استفاده كرد.
وي ادامه داد: احياي بنا‌هاي تاريخي و ايجاد اشتغال در اين مكان‌ها اولويت اول سازمان ميراث فرهنگي است و بايد در كنار ايجاد فضاي مناسب در بافت‌هاي تاريخي نسبت به احياي اين بافت‌ها اقدام شود.
وي افزود: اقامتگاه هاي بوم گردي آداب و رسوم روستايي و فرهنگ ايراني را به گردشگران خارجي معرفي كرده و به عبارتي تاريخ و فرهنگ اين مرز و بوم را روايت مي كند.
معاون رييس جمهوري و رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري بيان كرد: اقامتگاه هاي بوم گردي منبع درآمد مناسبي براي روستائيان بوده و در ماندگاري روستائيان در روستاها، جلوگيري از مهاجرت و حاشيه نشيني موثر خواهد بود.
مونسان بيان كرد: يكهزار منطقه گردشگري در كشور وجود دارد كه مي توان با بهره مندي مناسب ظرفيت هاي گردشگري كشور را افزايش داد.
وي با اشاره به اينكه همزمان با هفته دولت 196 طرح در حوزه گردشگري و ميراث فرهنگي كشور به بهره برداري رسيده است، گفت: اين طرح ها با 17 هزار و 900 ميليارد ريال اعتبار افتتاح شده است.
به گزارش ايرنا، مونسان ديروز و امروز براي بررسي وضعيت حوزه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري به آذربايجان غربي سفر كرده است.
8135/2093