زاهدان- ايرنا- پايگاه خبري زاهدان پيگير روز پنجشنبه مطلبي با عنوان «زخم معده را به جاي دارو با خرما درمان كنيد» منتشر كرده است.

دراين مطلب آمده است: خرما ماده غذايي خوش طعم و پرطرفداري است كه خواص زيادي براي سلامت بدن به‌ويژه قلب دارد، انواع خرما به عنوان يك ماده غذايي بسيار مفيد براي اندام‌هاي بدن محسوب مي شود، مطالعات زيادي در دنيا در زمينه خواص خرما انجام شده است كه نتايج شگفت آوري از خواص اين ماده غذايي براي سلامت انسان را نشان مي‌دهد، در ادامه با خواص شگفت‌انگيز خرما آشنا شويد.
خرما منبع غني از قند‌هاي ساده اي چون گلوكز، فروكتوز و ساكاروز محسوب مي شود و به همين علت يك ماده انرژي‌زا با قدرت جذب سريع براي بدن است، متخصصان تغذيه به ورزشكاران توصيه مي‌كنند كه قبل و پس از تمرين‌هاي ورزشي 2 وعده خرما مصرف كنند تا انرژي لازم براي فعاليت هاي بدني تامين شود، افزون بر اين خرما در بهبود عملكرد مغز موثر است و انرژي لازم براي تقويت حافظه و تمركز را به مغز مي‌رساند و به همين علت متخصصان خرما را در برنامه غذايي كودكان و سالخوردگان قرار مي‌دهند تا قدرت يادگيري كودكان افزايش پيدا كند و افراد مسن از خطر ابتلا به آلزايمر در امان بمانند.
با مصرف خرما سرطان به سراغتان نمي آيد
خرما غني ازمنيزيم است و اين ماده باعث تقويت دستگاه ايمني بدن مي‌شود. منيزيم التهاب را در بدن كاهش مي‌دهد. التهاب دليل اصلي بسياري از بيماري‌ها و از جمله انواع سرطان است. خرما داراي آنتي‌اكسيدانت‌هاست كه با راديكال‌هاي آزاد مي‌جنگند. در تحقيقي كه در مجله بريتانيايي تغذيه در سال 2015 منتشر شده خوردن خرما از امكان ابتلا به سرطان معده و روده را كاهش مي‌دهد.
خرما بخوريد تا سكته نكنيد
اين ماده غذايي منبع غني از پتاسيم است كه نقش مهمي در سلامت قلب دارد، بر اساس نظر كارشناسان تغذيه، مصرف روزانه 100 گرم خرما 20‌درصد پتاسيم مورد نياز روزانه هر فرد را تامين مي‌كند همچنين مطالعه اي نشان مي‌دهد، خانم هايي كه روزانه 3200 ميلي گرم پتاسيم مصرف مي‌كنند 21‌درصد كمتر دچار حمله قلبي مي شوند.
به تازگي در مطالعات نشان داده شده است كه مصرف روزانه خرما مانع سخت‌شدن رگ‌ها مي‌شود كه در نتيجه از بروز سكته قلبي جلوگيري مي كند، سخت‌شدن رگ‌ها در اثر افزايش كلسترول بد خون بروز مي كند و مصرف روزانه 100 گرم خرما براي مدت 4 هفته باعث مي شود كه تري گليسيريد‌ها در بدن به ميزان 15‌درصد كاهش پيدا كند و چربي در خون به ميزان 33‌درصد اكسيده شود و همه اين‌ موارد بدون افزايش قند خون رخ مي دهد.
خرما، به‌دليل خاصيت تنظيم‌كننده اي دستگاه گوارش، از قرن‌ها پيش براي درمان زخم معده مورد استفاده قرار مي گرفته است، مطالعه اي در سال 2005 نشان مي‌دهد كه خرما، موجب كاهش التهاب حاصل از زخم معده مي شود همچنين مصرف اين ماده غذايي در درمان زخم معده موثرتر از مصرف دارو است.
درمان كم خوني با خرما
خرما منبع غني از آهن است و ماده اصلي در هموگلبين خون محسوب مي شود، كمبود آهن در بدن منجر به كم‌خوني مي‌شود و به همين علت مصرف روزانه خرما مقدار لازم آهن را به بدن مي‌رساند و از بروز كم‌خوني به‌ خصوص در كودكان و زنان باردار جلوگيري مي‌كند زيرا 100 گرم خرما حاوي 9/0 ميلي گرم آهن است.
8006**6081