اروميه- ايرنا- مديرعامل سازمان منطقه آزاد ماكو گفت: مركز نوآوري و شتاب دهي هوشمند اين منطقه با هدف هدايت و شكل‌دهي توانمندي علمي تحصيل كردگان به سوي ايده‌هاي نوآورانه و شكل‌گيري كسب و كارهاي نوپا، راه اندازي مي شود.

به گزارش ايرنا، غلامرضا سليماني روز يكشنبه در حاشيه بازديد از مراكز نوآوري برخي از دانشگاه هاي تهران به خبرنگار ايرنا بيان كرد: اين اقدام گامي در راستاي ترويج و گسترش نفوذ كسب و كارهاي فناورانه و برآمده از دل دانشگاه‌ها و مراكز علمي در پيكره اقتصاد است.
وي افزود: رشد كسب و كارهاي دانش‌بنيان نوپا در سال‌هاي اخير نشان داده است ظرفيت خارق‌العاده مراكز علمي و دانشگاهي كشور براي حركت در مسير اقتصاد دانش‌بنيان، اكنون در حال شكوفايي و تحقق اقتصادي پويا مبتني بر توانمندي‌هاي انساني است.
وي در ادامه از باشگاه كارآفريني تيوان واقع در پژوهشكده انرژي دانشگاه صنعتي شريف بازديد كرد.
مديرعامل باشگاه كارآفريني تيوان نيز در اين بازديد بيان كرد: باشگاه كارآفريني تيوان، مجموعه‌اي غيرانتفاعي است كه با هدف گسترش فرهنگ كارآفريني در بين نوجوانان و جوانان علاقه‌مند به كارآفريني ايجاد شده است.
محمدرضا سبحان افزود: اين مركز، تاكنون 126 رويداد برگزار كرده و همچنين 68 تيم استارت آپ را در خود جاي داده است.
مديرعامل سازمان منطقه آزاد ماكو نيز ضمن تشريح فرصت‌ها و ظرفيت‌هاي منطقه، تمايل منطقه آزاد ماكو براي همكاري با اين مركز را اعلام كرد.
سليماني همچنين از مجتمع تازه‌ تاسيس باشگاه كسب و كار دانش بنيان /باكس/ كه زيرمجموعه پارك علم و فناوري دانشگاه صنعتي شريف است، بازديد كرد.
در اين مركز كه با الگوبرداري از جديدترين مراكز نوآوري جهان همانند استيشن اف فرانسه (Station F) طراحي و ساخته شده است، علاوه بر استارت‌آپ‌ها، فضاي قابل توجهي در اختيار شركت‌هاي بزرگ، هولدينگ‌ها و سرمايه‌گذاران قرار گرفته است.
به گزارش ايرنا منطقه آزاد ماكو به لحاظ محدوده جغرافيائي شامل شهرستان هاي ماكو، شوط، پلدشت و شهر مرزي بازرگان بوده و در منتهي اليه شمال غرب كشور واقع شده است.
مساحت اين منطقه حدود پنج هزار كيلومترمربع و جمعيت آن بر اساس نتايج سرشماري عمومي نفوس و مسكن سال 1395، حدود 200 هزار نفر است.
منطقه آزاد ماكو به عنوان بزرگترين منطقه آزاد كشور داراي 140 كيلومتر مرز مشترك با كشور جمهوري آذربايجان و 130 كيلومتر مرز مشترك با كشور تركيه است.
7132/2093