پيمان آرامون روز سه شنبه در سومين جلسه ستاد اجرايي خدمات سفر آذربايجان غربي افزود: سطح ارائه خدمات به توريست ها و مسافران بايد در استان افزايش يابد و هتل داران و تمامي مجموعه هايي كه با گردشگران به صورت رو در رو در ارتباط هستند، بايد نقاط ضعف و كاستي ها را شناسايي و رفع كنند.
وي اضافه كرد: همه دستگاه هاي اجرايي عملكرد مقايسه اي خود را همراه با آمار و ارقام در خصوص گردشگري در سال جاري و سال هاي گذشته به معاونت عمراني استانداري آذربايجان غربي ارسال كنند تا به ستاد مركزي ارجاع شود كه اين امر در تخصيص بودجه مناسب بسيار مهم است.
وي با تاكيد بر ايجاد زمينه هاي ايمني در 20 كيلومتري شهرها توسط پليس راه براي كاهش تصادفات در شهريور و مهرماه امسال بيان كرد: در اين مدت بايد عوامل امداد و نجات نيز با اهتمام بيشتر، به موقع در محل وقوع تصادف حاضر شوند تا تلفات به حداقل برسد.
سرپرست معاونت امور عمراني استانداري آذربايجان غربي ادامه داد: راه اندازي اقامتگاه هاي بوم گردي از جمله اقدامات شاخصي است كه در جلوگيري از مهاجرت روستاييان به شهرها نقش موثري ايفا كرده و همچنين موجب اشتغال زايي و ارز آوري مي شود.
مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان غربي نيز در اين جلسه بر بهسازي مسيرهاي جاذبه هاي گردشگري استان تاكيد كرد و افزود: مسيرهاي جاذبه هاي تاريخي و طبيعي از جمله آبشار شلماش، آبشارسوله دوكل و تخت سليمان تكاب نامطلوب است و ضروري است كه اين مسيرها ساماندهي شود.
جليل جباري اضافه كرد: براي نظارت بر غذاخوري ها و رستوران هاي بين راهي اكيپ هاي مشخصي نظارت مي كنند تا اين مراكز مطلوب و مورد رضايت گردشگران باشد.
وي با بيان اينكه حوزه گردشگري براي رشد و ترقي نيازمند همكاري تمامي دستگاه ها، تشكل ها و انجمن هاست، افزود: انتظار مي رود براي جشنواره ملي گردشگري 1398 تمامي دستگاه ها دست ياري داده و همكاري كنند.
وي از برگزاري جشنواره انگور سياه در سردشت خبر داد و گفت: اميدواريم اين جشنواره به شكل مطلوبي برگزار شود.
جباري توزيع 200 هزار بروشور در بين مسافران، رونمايي از فيلم مستند هفت شهرستان داراي جاذبه تاريخي بي نظير، آموزش فعالان عرصه گردشگري، چاپ كتابچه راهنماي گردشگري و قرار دادن آن در اختيار مسافران، چاپ كتاب پروژه هاي در دست افتتاح و بازديد از محل اقامت مسافران را از جمله اقداماتي برشمرد كه جهت رفاه بيشتر گردشگران و مسافران تابستاني صورت گرفته است.
به گزارش ايرنا، آذربايجان غربي به دليل برخورداري از جاذبه هاي طبيعي و تاريخي بي نظير مستعد گردشگري است و مي تواند به قطب گردشگري تبديل شود جاذبه هاي طبيعي نظير غار سهولان و جنگل هاي پردانان پيرانشهر و آثار تاريخي همانند كاخ موزه باغچه جوق، تخت سليمان تكاب و قره كليسا بستر مناسبي براي جذب توريست به استان است.
براساس اين گزارش آذربايجان غربي داراي يك هزار و 600 اثر ثبت شده ملي و 2 اثر ثبت شده جهاني است كه از جمله آنها مي توان به تخت سليمان تكاب، قره كليساي چالدران، مسجد جامع اروميه ، تالاب كاني برازان مهاباد، سه گنبد اروميه ، كاخ موزه و عمارت كلاه فرنگي ماكو، خان تختي سلماس، مقبره شيخ صدرالدين چالدران، موزه مردم شناسي اروميه و مسجد سرداراشاره كرد.
8135/2093
تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۴
اروميه- ايرنا- سرپرست معاونت هماهنگي امور عمراني استانداري آذربايجان غربي گفت: اين استان ظرفيت تبديل شدن به هاب گردشگري كشور را دارد و در اين راستا بايد جاذبه هاي طبيعي، گردشگري و تاريخي استان بيش از پيش به مردم ايران و ديگر كشورهاي شناسانده شود.