كاميار داهيم روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: همه كشتارگاه هاي دام استان آمادگي خدمات رساني به همشهريان و حاجيان را دارد و در صورت ضرورت لازم است نسبت به رعايت بهداشت فردي از قبيل استفاده از دستكش، ماسك و لباس مناسب اقدام كنند.
داهيم ادامه داد: به منظور جلوگيري از بروز بيماري هاي مشترك بعد از ذبح دام گوشت بايد به مدت ۲۴ ساعت در يخچال نگهداري شود و قبل از اين مدت از تماس با خونابه و گوشت قرباني اجتناب كرده و پس از اين مدت با استفاده از دستكش و رعايت اصول ايمني اقدام به قطعه بندي گوشت براي مصرف كنند.
وي بيان كرد: دقت در انتخاب دام، رعايت شرايط بهداشتي در حين ذبح دام و رعايت ايمني پس از ذبح مي تواند سلامت گوشت قرباني را تضمين كند.
وي گفت: در صورت وجود هرگونه ابهام و سوال، شبكه هاي دامپزشكي در سطح استان آماده پاسخگويي به شهروندان است.
به گزارش ايرنا از وظايف حاكميتي دامپزشكي، نظارت بهداشتي بر فرآوردههاي خام دامي در راستاي ارتقاي سطح بهداشت و سلامت عمومي جامعه است.
7125/3072
تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۱
اروميه- ايرنا- مديركل دامپزشكي آذربايجان غربي گفت: مردم از ذبح دام در معابر و منازل در راستاي حفظ بهداشت عمومي به ويژه پيشگيري از انتقال بيماري هاي مشترك بين انسان و دام مانند تب كريمه كنگو و كاهش مخاطرات زيست محيطي خودداري كنند.