به گزارش ايرنا ،سيد كاظم ملكوتي روز شنبه افزود: اجراي برنامه ملي پيشگيري از خودكشي در چهار استان كرمانشاه، ايلام، لرستان و آذربايجان غربي از اولويت بيشتري برخوردار است كه در اين استان ها آغاز شده است. وي با ذكر ميزان متفاوت اقدام به خودكشي در مناطق مختلف چهار استان كرمانشاه، ايلام، لرستان و آذربايجان غربي توضيح داد: متناسب با تفاوت هاي موجود انجام طرح هاي پيشگيرانه در اين 4 استان از اهميت بيشتري برخوردار است.
وي هدف از اجراي برنامه ملي پيشگيري از خودكشي را شناسايي تمام افراد در معرض خودكشي و حمايت پيشگيرانه از اين افراد عنوان كرد و افزود: اقدام هاي اين برنامه از خانه هاي بهداشت با حضور بهورزان و مراقبان سلامت تا سطح بيمارستانها و مشاركت متخصصان روانپزشكي انجام مي شوند .
مشاور برنامه ملي پيشگيري از خودكشي وزارت بهداشت با ذكر ضرورت وجود امار و اطلاعات دقيق براي برنامه ريزي موثر ادامه داد: ثبت آمار خودكشي از ديگر اقدام ها و اهداف اين برنامه است.
وي ميانگين سالانه خودكشي در كشور را بين 5.5 تا 6 نفر در هر 100هزار نفر عنوان كرد و گفت: متوسط سالانه خودكشي در جهان حدود 11 نفر در هر صد هزار نفر است بنابراين آمار خودكشي در ايران به مراتب كمتر از ميانگين جهاني است.
اسيب اجتماعي خودكشي در دو دهه گذشته دراستان ايلام شيوع يافته است.
6034
تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۷:۴۱
ايلام - ايرنا - مشاور برنامه ملي پيشگيري از خودكشي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي گفت: اجراي برنامه ملي پيشگيري از خودكشي در مناطق مختلف كشور از جمله استان ايلام آغاز شده است.