پايگاه خبري ميامي نيوز در ستون يادداشت خود مطلبي با عنوان 'نبود زيرساخت‌ها بر دوش فرومد سنگيني مي‌كند' به قلم محمد محمدي منتشر كرد.

در اين مطلب آمده است: فرومد ميامي با دارا بودن ظرفيت‌هاي عظيم گردشگري و همچنين توليدي درزمينهٔ كشاورزي و دامداري سال‌ها است با مشكلاتي مانند خشك‌سالي و بيكاري دست‌وپنجه نرم مي‌كند.
فرومد ميامي امروز در ميان مشكلات عديده نيازمند حمايت و رسيدگي مسئولان استان سمنان مشكلاتي كه در صورت رفع آن‌ها، مي‌توان از ظرفيت‌هاي عظيم اين روستا و مناطق حومه آن به‌خوبي استفاده كرد، در اين يادداشت سعي كرديم تا به مهم‌ترين مشكلات فرومد، نگين گردشگري شرق استان سمنان بپردازيم:
يكم؛ مسئله آب شرب روستاي فرومد در حال حاضر يكي از دغدغه‌هاي مردم محسوب مي‌شود، امروز آب موجود در اين روستا به لحاظ كيفيت مطلوب نيست و ميزان املاح معدني مثل كروميت در آن فراوان است لذا عموماً مردم براي شرب از آب برخي قنوات استفاده مي‌كنند. اين در حالي است مي‌توان با مطالعه منطقه‌اي آب مورد نياز روستاهاي منطقه را از روستاهاي بالادستي فرومد مانند علي‌آباد و يا منيدر كه با فرومد فاصله بسيار كمتر دارند و البته از توابع استان خراسان رضوي هستند تهيه كرد.
دوم؛ نبود زيرساخت براي اينترنت تلفن‌هاي همراه با عنايت به فاصله 18 كيلومتري از جاده اصلي و 30 كيلومتري راه‌آهن باعث بروز مشكلاتي شده است البته در كنار آن مسئله راه فرومد به شفيع‌آباد و راه‌آهن سراسري نيز وجود دارد.
اين راه مي‌تواند جاده سراسري تهران- مشهد و دهستان فرومد را به ايستگاه‌هاي راه‌آهن تهران- مشهد و استان‌هاي خراسان رضوي و خراسان شمالي وصل كند و هم فرومد را از انزوا در آورد كه با پيگيري بسيار، اقداماتي هرچند كند صورت مي‌گيرد كه البته، جاي سپاسگزاري دارد.
سوم؛ مسئله تأمين آب كشاورزي است، درگذشته فرومد ده‌ها رشته قنات داشته كه زمين‌هاي روستا را آبياري مي‌كرده ولي در حال حاضر آب قنوات يادشده افت كرده ولي گفته مي‌شود از آب‌هاي زيرزميني با عنايت به عدم برداشت آن به‌صورت غيرمتعارف در سال‌هاي بعد از انقلاب براي بهينه‌سازي كشاورزي و فعاليت‌هاي شركت‌هاي تعاوني كشاورزي مي‌توان بهره برد، در حال حاضر فقط يك حلقه چاه عميق در ورودي روستا از سمت كهك حفرشده كه امكان حفر چاه عميق بر روي قنوات قبلي و يا به‌صورت مستقل امكان‌پذير است كه نياز به بررسي جامع‌تر دارد.
چهارم؛ با عنايت به ميراث فرهنگي دهستان و استفاده از ظرفيت‌هاي اين صنعت عظيم فرومد ازجمله روستاهاي هدف گردشگري است كه از حمايت‌هاي اين بخش‌ها از جمله بنياد مسكن انقلاب اسلامي محروم مانده است در حالي‌كه مي‌توان ده‌ها شغل در اين حوزه به وجود آورد.
پنجم؛ احداث سالن ورزشي يكي از نيازهاي مردم فرومد است، امروز با وجود گذشت چهار دهه از انقلاب هنوز اين دهستان از نبود سالن ورزشي مناسب بازي‌هاي توپي با داشتن جوانان مستعد و ورزشكار در رشته‌هاي مختلف به‌ويژه واليبال و فوتبال و … رنج مي‌برد. و جوانان روستاي فرومد با تحمل مشقات فراوان راه 30 كيلومتري تا داورزن (نزديك‌ترين سالن ورزشي در شهرستان داورزن از توابع خراسان رضوي) را هفته‌اي دو الي سه بار مي‌پيمايند و چشم‌به‌راه احداث سوله ورزشي هستند. كه نگاه ويژه مسئولان و نماينده مجلس را مي‌طلبد. يادآور مي‌شود به لحاظ حساسيت موضوع، جوانان درحركتي كاملاً خودجوش با افتتاح حسابي تحت عنوان حاميان ورزش فرومد مبلغي را به‌عنوان آورده مردمي جمع‌آوري كرده‌اند.
ششم؛ مشكلات ساختاري مانند احداث اورژانس جاده‌اي، ايجاد ناحيه صنعتي در فرومد، احداث مجتمع دامداري و گلخانه‌اي، احداث دفتر خبر، بهسازي معابر روستا در بافت سنتي با استانداردهاي ميراث فرهنگي و معابر مجتمع مسكوني جديد، ايجاد موزه مردم‌شناسي، تلاش براي ايجاد بخش فرومد با مركزيت روستاي فرومد در زمره ديگر موضوعات ساختاري منطقه هستند.
در يك دهه گذشته روستاهاي پل ابريشم اعم از محمدآباد، حسين‌آباد، چاه فرش، چاه شيرين از دهستان منفك و به دهستان‌هاي شرقي ميامي الحاق شده و همچنين روستاي عباس‌آباد از دهستان منفك و به دهستان ميامي الحاق شده است كه در صورت برگرداندن روستاهاي فوق‌الذكر به دهستان فرومد به لحاظ جمعيتي امكان ارتقا دهستان به بخش امكان‌پذير مي‌شود.
7339/6103