گرگان - ايرنا- استاندار گلستان گفت: مشكل كم توجهي به رونق شركت هاي دانش بنيان و استارت آپ ها با حمايت مديران گلستاني و با هدف ايجاد فرصت هاي جديد شغلي و درآمدي برطرف مي شود.

به گزارش خبرنگار ايرنا، سيدمناف هاشمي روز دوشنبه در نشست معاون علمي و فناوري رييس جمهوري با مديران، روسا، فعالان شركت هاي دانش بنيان، فناوران و نخبگان استان گلستان در گرگان اظهار داشت: علاوه بر نبود نگاه ويژه و حمايتي در مديران استان، شركت هاي دانش بنيان هم در گذشته پيگير مطالبات خود نبوده و براي رسيدن به آن تلاش نكرده اند.
وي بيان كرد: بي ترديد رونق شركت هاي دانش بنيان تضمين كننده آينده گلستان و حركت شتابان به سمت توسعه پايدار است و مي تواند كمبودهاي ناشي از نبود فرصت هاي شغلي پايدار را برطرف و موجب ورود درآمدهاي بيشتر به استان باشد.
استاندار گلستان افزود: پارك علم و فنآوري استان به عنوان مركز فعاليت شركت هاي دانش بنيان فقط 2 هكتار مساحت دارد كه با پيگيري و براي تحرك بيشتر شركت ها، 60 هكتار ديگر زمين در شهرهاي مختلف تهيه و در اختيار پارك علم و فنآوري قرار خواهد گرفت.
هاشمي ادامه داد: حركت گلستان در مسير توسعه بوده، اما هنوز اين تلاش ها رضايت بخش نيست و رفع موانع و سرعت بخشيدن به اقدامات و برنامه ريزي هاي جديد ضروري است.
وي ادامه داد: در يكسال اخير آمارهاي توسعه استان روند رو به رشد و صعودي داشته و بايد با بهره گرفتن از ظرفيت هاي گلستان بر سرعت اين پيشرفت ها اضافه كرد.
استاندار گلستان به برنامه ريزي براي بهره گرفتن از تكنولوژي در حل برخي مشكلات قديمي استان اشاره كرد و گفت: در گفتگو و رايزني با وزير ارتباطات و فنآوري، افزايش بهره وري با روش هاي نوين و توليد حسگر براي هشدار دادن در زمان آتش سوزي جنگل هاي استان به عنوان يك نياز جدي مطرح و مطالعه براي اجراي آن به زودي آغاز خواهد شد.
وي اظهار داشت: تحليل گردش مالي شركت هاي بزرگ دنيا نشان مي دهد كه بخش زيادي از اقتصاد دنيا در اختيار شركت هاي متكي بر وب و فناوري است، اما هنوز شرايط براي فعاليت شركت هاي ايراني براي در اختيار گرفتن نبض بازار و اقتصاد فراهم نيست.
به گفته وي، اگر چه در سال هاي اخير برخي شركت ها با اتكا به فناوري وارد بازار ايران شده و به موفقيت هايي رسيدند، اما هنوز شرايط مطلوب فعاليت براي اينگونه شركت ها در ايران و به خصوص گلستان مهيا نيست.
به گزارش ايرنا رييس پارك علم و فنآوري گلستان هم گفت: اين پارك در سال 92 راه اندازي شد و در اين مدت توفيق خوبي مانند راه اندازي مركز رشد، ايجاد صندوق پژوهش و شتاب دهنده بخش خصوصي ايجاد و فرصت براي فعاليت علاقمندان در اين مركز مهيا شد.
موسي حسام اظهار داشت: اينك 149 شركت در پارك علم و فنآوري گلستان مورد پذيرش قرار گرفته و 70 هسته و واحد فنآور هم در دانشگاه هاي استان تاسيس و راه اندازي شده اند كه متاسفانه 38 شركت دانش بنيان به دليل كمبودها و مشكلات تعطيل و يا به استان هاي ديگر منتقل شده اند.
وي گفت: تلاش بي ثمر براي گرفتن مجوزهاي فراوان و روند طولاني بروكراسي اداري و نبود بازار فروش مناسب از جمله مشكلات شركت هاي دانش بنيان استان است كه حمايت مسوولان و رفع اين كمبودها مي تواند زمينه فعاليت مستمر و مداوم را براي آنها فراهم كند.
3091/1648