به گزارش ايرنا، سيد رضا اميري روز سه شنبه در جمع خبرنگاران پيش بيني كرد: امسال به علت بهره گيري از نشاء مرغوب و رعايت اصول فني، يك ميليون و 520 تن محصول برداشت شود.
وي ادامه داد: شهرستان هاي رودان، بندرعباس، ميناب، حاجي آباد، بندرخمير و پارسيان از مناطق مهم توليد نشاء در استان هرمزگان هستند.
مدير زراعت سازمان جهاد كشاورزي هرمزگان اظهار داشت: گوجه فرنگي، بادمجان، پياز، هندوانه و فلفل از مهم ترين نشاء هاي كشت شده در استان است.
اميري ياد آور شد: 90 درصد نشاء مورد نياز هرمزگان از خود استان و 10 درصد نيز از ساير استان هاي همجوار تامين مي شود.
وي اضافه كرد: برداشت محصول كشاورزي خارج از فصل در استان از آبان ماه امسال آغاز مي شود و تا نيمه خرداد ماه سال آينده ادامه دارد.
مدير زراعت سازمان جهاد كشاورزي هرمزگان تصريح كرد: محصول برداشت شده صيفي و سبزي در هرمزگان علاوه بر مصرف استان، به مناطق تهران، فارس و اصفهان فرستاده مي شود و همچنين كشورهاي عراق، عمان و قطر صادر مي شود.
به گفته وي كنترل علف هاي هرز، كاهش مبارزه با آفت ها و بيماري ها، صرفه جويي در مصرف بذر و آب، كاهش خسارت ناشي از سرمازدگي و ايجاد مزرعه هاي يكنواخت از مهم ترين مزاياي كشت نشاء است.
استان هرمزگان با توليد سالانه بيش از يك ميليون و 500 هزار تن محصول كشاورزي خارج از فصل، جزو 3 استان برتر كشور است.
7195/ 6048
تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۸:۴۲
بندرعباس- ايرنا - مدير زراعت سازمان جهاد كشاورزي هرمزگان گفت: عمليات كشت نشاء سبزي و صيفي خارج از فصل در 40 هزار هكتار از زمين هاي كشاورزي اين استان آغاز شد.