ابراهيم سعديني روز چهارشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: محدوده هاي معدني مشمول آزاد سازي در استان هرمزگان بيش از 70 محدوده بوده كه به صورت قرمز رنگ در سامانه اينترنتي كاداستر معادن به آدرس www.cadastre.mimt.gov.ir درج شده است.
وي بيان داشت: متقاضيان سرمايه گذاري در اين حوزه مي توانند از ساعت 10 صبح در موعد مقرر نسبت به ثبت محدوده در خواستي خود و پيگيري هاي بعدي در سامانه كاداستر اقدام كنند.
اين مسوول اظهارداشت: هرگونه ثبت محدوده اكتشافي بر اساس مفاد قانون معادن و آيين نامه اجرايي مربوطه بوده و متقاضيان بايد پس از ثبت نام و دريافت گواهينامه صلاحيت فني و مالي از سازمان نظام مهندسي معدن، متناسب با امتياز كسب شده اقدام به ثبت محدوده در گروه هاي معدني تعريف شده كنند.
هم اكنون تعداد 112 محدوده معدني داراي پروانه اكتشاف، 25 معدن داراي گواهي نامه كشف و 226 معدن داراي پروانه بهره برداري در هرمزگان با مجموع ذخاير افزون بر يك و نيم ميليارد تن وجود دارد.
معادن پايه در هرمزگان شامل سنگ گچ، سنگ آهن، سنگ نمك، سنگ كروميت و خاك سرخ است.
7195/ 6048
تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۸
بندرعباس- ايرنا - معاون امور معادن و صنايع معدني سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان گفت: مرحله سوم آزاد سازي محدوده هاي اكتشافي معادن اين استان از 25 شهريور جاري به صورت همزمان در سطح كشور اجرا مي شود.