سنندج - ايرنا - رئيس شوراي امر به معروف و نهي از منكر شهرستان سروآباد گفت: پايه و اساس دين مبين اسلام بر امر معروف و نهي از منكر است و انجام اين فريضه مهم الهي يك وظيفه همگاني است.

به گزارش خبرنگار ايرنا، ماموستا سيد احمد سجادي روز پنجشنبه در همايش ويژه امر به معروف و نهي از منكر شهرستان سروآباد اظهار داشت: خداوند متعال در قرآن كريم با تاكيد مسلمانان را به اجراي فريضه امر به معروف و نهي از منكر امر مي كند و آن را وظيفه همه آحاد جامعه مي داند.
وي اضافه كرد: امام علي (ع) مي فرمايند، اگر مسلمانان در جامعه امر به معروف و نهي از منكر نكنند، اشرار و دشمنان برآنها غلبه خواهند كرد و امنيت و آرامش را از آنها سلب خواهند كرد، بنابراين انجام امر به معروف و نهي از منكر يك ضرورت است.
امام جمعه سروآباد تاكيد كرد: انجام فريضه امر به معروف و نهي از منكر باعث جلوگيري از عذاب و بلاي آسماني و زميني مي شود و موجب پيشرفت، آباداني، شكوفايي و اجراي عدالت در جامعه خواهد شد.
وي يادآور شد: نظام جمهوري اسلامي ايران بر پايه امر به معروف و نهي از منكر بنا شده و بر پايه اين فريضه مهم الهي به پيروزي رسيد و اگر در طول 40 سال از عمر آن دشمنان نتوانسته اند به آن آسيبي برسانند به دليل انجام اين فريضه مهم الهي است.
معاون فرهنگي ستاد امر به معروف و نهي از منكر استان كردستان نيز در ادامه اين جلسه با تسليت فرا رسيدن ايام عاشوراي حسيني (ع) اظهار كرد: پايه و اساس قيام امام حسين(ع) امر به معروف و نهي از منكر بود و در اين راه به شهادت رسيدند.
سيدعلي اصغر حسيني افزود: اگر فريضه امر به معروف و نهي از منكر امروز در جامعه ساري و جاري بود، وضعيت اقتصادي كشور به اين شكل نبود و بسياري از مشكلات اقتصادي و اجتماعي به وجود نمي آمد.
وي يادآور شد: گستره امر به معروف و نهي از منكر شامل تمام مسائل و موضوعات سياسي، اجتماعي، اقتصادي، فرهنگي و ديني است و هر كجا معروفي وجود داشته باشد، بايد تبليغ و تشويق شود.
وي گفت: ريشه بسياري از چالش ها و مشكلات امروز جامعه به دليل عدم انجام فريضه امر به معروف و نهي از منكر است، به عنوان مثال احتكار كالاهاي اساسي مردم بزرگترين منكر كنوني جامعه است كه ريشه آن در پايبند نبودن به فريضه امر به معروف و نهي از منكر است.
به گزارش ايرنا، 20 تا 26 شهريور به نام هفته امر به معروف و نهي از منكر نامگذاري شده است. شهرستان سروآباد با 2 بخش مركزي و هورامان و جمعيتي بيش از 50 هزار نفر در فاصله 90 كيلومتري از سنندج مركز استان كردستان واقع شده و 24 كيلومتر مرز با كشور عراق دارد.
7354/6108