بندرعباس - ايرنا - شهيد عبدالرضا كمالي يكي از شهيدان دوران دفاع مقدس در استان هرمزگان در وصيت نامه اش بر ياري امام خميني(ره) تاكيد مي كرد و گفته بود: شهادت در راه اسلام و خون شهيد درس بزرگ انسانيت براي انسان هاي ديگر است.

به گزارش ايرنا، شهيد عبدالرضا كمالي 14 اسفند سال 41 در آبادان در خانواده اي كه اصالت ايسين بندرعباس داشته اند، به دنيا آمد.
وي يكساله بود كه به همراه خانواده به بندرعباس بازگشت و تحصيلات ابتدايي را در مدرسه حافظ و راهنمايي را در مدرسه 28 مرداد سپرس كرد.
شهيد كمالي كه مقطع متوسطه وي با انقلاب و اعتراض هاي شديد به حكومت پهلوي همراه بود، را در هنرستان فني و حرفه اي در رشته برق ادامه داد.
پس از پيروزي انقلاب در مبارزه با فرهنگ هاي كفر و شرك آميز با برپايي نمايشگاه هاي كتاب، عكس و پوستر و كارهاي فرهنگي در مكان هاي مختلف بندرعباس و روستاهاي اطراف و هم چنين كلاس هاي سياسي، نظامي و اعتقادي در مسجد محله فعال و پرتلاش بود.
سال آخر تحصيل وي در رشته برق با جنگ تحميلي عراق ضد ايران همراه شد و عبدالرضا درس را رها كرد و همراه با شهيد احمد مجرد و چند تن از دوستان محله به جبهه رفت تا به پاسداري از ميهن بپردازد.
وي كه به عنوان آرپي جي زن در جبهه حضور يافت سرانجام در 26 تيرماه همزمان با 25 رمضان سال 61 در منطقه شلمچه در عمليات رمضان براثر اصابت تركش به گردن هم چون امام حسين(ع) بي سربه شهادت رسيد.
شهيد عبدالرضا كمالي 24 ارديبهشت ماه در وصيت نامه اش آورده است: وصيتم را با نام الله شروع مي كنم كه آغازگر زندگي و مرگ است و با نام رهبري(امام خميني ره) كه هر لحظه از عمرش براي مستضعفان جهان دريايي از نعمت است و ملتي كه با خلوص، جانش را در اين راه نهاده است.
وي در بخش ديگري از وصيت نامه اش ابراز داشته است: خدايا هم اكنون كه وصيت نامه را مي نويسم با دلي پراز درد و گناه خواستم به پيش تو بيايم و با شهيداني كه كسي از حالشان با خبر نيست و با شهيداني كه بعد از ماه ها و هفته ها پيدا مي شود، ملاقات كنم.
شهيد كمالي در ادامه اين وصيت نامه عشق به شهادت و خون شهيد را درسي بزرگ براي انسان هاي ديگر مي داند و آورده است: تنها خواهشي كه از برادران و خواهران خود دارم اين است كه؛ امام را تنها نگذارند و هميشه و در همه حال به ياد خدا و نايب برحقش باشند.
9887 /6048