كاميار رسولي عصر روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: براي پيشگيري از خسارت، بايد باغداران ابتدا ميوه هاي رسيده را برداشت كنند و سپس ميوه هاي آلوده زير درختان را جمع آوري و نابود كنند.
وي با اشاره به اينكه اين آفت با حمله به محصولات موجب خسارت مالي و آسيب به باغداران مي شود، بهتربن راه پيشگيري را عمل به توصيه مروجان كشاورزي و شركت در كلاس هاي آمورشي و توجيهي ذكر كرد.
اين مسئول بخش كشاورزي منطقه اظهار داشت: در راستاي مبارزه با آفت اين مديريت نسبت به برگزاري كلاس آموزشي، ترويجي همزمان با ايام محرم در خصوص كنترل و راه هاي مبارزه با آن در اكثر مساجد سطح شهر اقدام كرده است.
رسولي گفت: اين كلاس ها بر حسب نياز مردم و تقاضاي آنها در مساجد ادامه دارد كه باغداران مي توانند از آن استفاده كنند و از بروز و آسيب آفت رهايي يابند.
آفت مگس مديترانه اي بيشتر به محصول هلو، زردآلود، گلابي، گوجه، سيب، آلو، توت، به، انگور، خرمالو، انار، انجير، مركبات و بعضي از انواع گياهان زراعي يك ساله حمله مي كند كه با توجه به گسترده بودن حجم خسارت به طاعون گياهي مشهور است.
سطح اراضي كشاورزي مهريز 17 هزار و 500 هكتار است.
مركز اين شهرستان 50 هزار نفري در 30 كيلومتري جنوب شهر يزد قرار دارد.
7541/ 2047/
تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۹
يزد - ايرنا - مدير جهاد كشاورزي مهريز با اشاره به اينكه آفت مگس مديترانه اي در برخي اراضي كشاورزي اين شهرستان وجود دارد، افزود: باغداران براي پيشگيري و جلوگيري از شيوع بيشتر آن در باغ ها با اين آفت مبارزه كنند.