رشت - ايرنا- رئيس دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني گيلان با بيان اين كه اورژانس پيش بيمارستاني و تعامل آن با اورژانس بيمارستان ها نقش مهمي در ارتقاء كيفيت خدمات درماني دارد، گفت: سياست اين دانشگاه به روز رساني فعاليت ها در اورژانس است.

به گزارش خبرنگار ايرنا، شاهرخ يوسف زاده چابك روز دوشنبه به مناسبت سالروز تاسيس اورژانس پيش بيمارستاني در جمع خبرنگاران در رشت افزود: روز به روز اهميت اورژانس پيش بيمارستاني آشكارتر شده و اعتماد مردم به آن افزايش مي يابد.
وي اظهار داشت: در بسياري از موارد بحراني، عجله اي كه براي انتقال نامناسب بيمار توسط خودروهاي شخصي وجود داشته از بين رفته و منتظر اورژانس 115 مي مانند كه اين نشان از اعتماد مردم به فعاليت هاي اورژانس پيش بيمارستاني است.
وي با بيان اين كه اورژانس 115 استان جهش خوبي دارد، افزود: اتوماسيون عملياتي از جمله مهمترين فعاليت هاي در حال انجام است كه از سوي مركز، نحوه فعاليت آمبولانس ها و وضعيت آنها مشاهده مي شود.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني استان گيلان بيان داشت: در زمان حاضر پنج شهرستان استان گيلان تحت اتوماسيون عملياتي است كه تمام فعاليت هاي روزمره آنلاين از سوي مركز اورژانس كنترل مي شود.
وي با اشاره به برنامه ستاد هدايت تصريح كرد: در اين برنامه انتقال بيمار از يك بيمارستان به بيمارستان هاي ديگر توسط ستاد هدايت كنترل مي شود، همچنين در برخي آمبولانس ها مجهز به دستگاه، قبل از انتقال بيمار به بيمارستان اقدامات درماني انجام مي شود.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني استان گيلان در بخش ديگري از سخنانش در جمع خبرنگاران بيان داشت: اين دانشگاه در موضوع 247 بازكردن عروق قلبي و مغزي طي سال هاي گذشته رتبه اول كشوري را به خود اختصاص داده است.
وي خاطر نشان كرد: در بحث 247 ، بيماراني كه در مدت سه ساعت به بيمارستان منتقل شوند از طريق داخل رگي، لخته را از رگ خارج و مسير رگ را باز مي كنيم كه به اين طريق يك فرد از سكته قلبي و مغزي نجات مي يابد.
امروز 26 شهريور ، چهل و سومين سالروز تاسيس اورژانس پيش بيمارستاني است.
7286 /6030