به گزارش روز دوشنبه ایرنا از بنیاد شهید و امور ایثارگران، غلامرضا طائبی از برگزاری كمیسیون پزشكی بنیاد در استان های مازندران، خراسان رضوی، اصفهان و همدان خبر داد و افزود: در كمیسیون پزشكی تعیین درصد جانبازی در استان مازندران هفت نفر از متخصصان، دبیر و 2 كارشناس كمیسیون پزشكی پرونده 206 نفر از متقاضیان بر اساس نوع مجروحیت و بیماری های غیرجنگی بررسی و این افراد توسط متخصصان مربوطه ویزیت شدند.
وی تصریح كرد: همچنین كمیسیون پزشكی حق پرستاری والدین شهدای این استان در شهریور ماه در شهرستان ساری تشكیل شد و 602 پرونده توسط تیم تخصصی مورد بررسی قرار گرفت.
طائبی ادامه داد: كمیسیون پزشكی حق پرستاری والدین شهدا در استان اصفهان نیز از شهریورماه برگزار شد و هزار و 337 پرونده متقاضیان توسط تیم تخصصی بررسی شد.
وی اضافه كرد: همچنین كمیسیون پزشكی تعیین درصد استان همدان نیز در همین ماه با حضور هفت نفر از متخصصان، دبیر و 2 كارشناس كمیسیون پزشكی تشكیل شد و متقاضیان توسط متخصصین مربوطه ویزیت شدند.
مدیركل كمیسیون پزشكی بنیاد شهید در خصوص برگزاری كمیسیون پزشكی تعیین درصد استان خراسان رضوی نیز گفت: این كمیسیون در شهریور با حضور متخصصان و كارشناسان كمیسیون پزشكی تشكیل و متقاضیان بر اساس نوع مجروحیت و بیماری های غیر جنگی، توسط متخصصین مربوطه تحت بررسی های پزشكی قرار گفتند.
به گفته وی، از ابتدای سال جاری تاكنون بیش از ١٣ هزار پرونده به كمیسیون پزشكی ارسال شده است كه ٢ هزار و 4٠٠ پرونده برای بار اول و مابقی مربوط به تجدیدنظر در پرونده جانبازان بوده است.
مدیركل كمیسیون پزشكی بنیاد شهید افزود: همچنین امسال پرونده 5٠٠ نفر در كمیسیون اشتغال یا از كارافتادگی كلی، هزار پرونده در كمیسیون ماده ١5 و هزار و ٣٠٠ پرونده در شورای عالی پزشكی، سه هزار و 6٠٠ پرونده مربوط به كمیسیون حق پرستاری والدین شهدا و ٧٠ پرونده برای تغییر ساعت مورد بررسی قرار گرفته است.
بنیاد شهید و امور ایثارگران به حدود 600 هزار جانباز خدمات ارائه می دهد.
اجتمام* 7268*1834
تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۶
تهران- ایرنا- مدیركل كمیسیون پزشكی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: حدود 2 هزار پرونده ایثارگری برای تعیین درصد جانبازی و حق پرستاری والدین شهدا در چهار استان كشور بررسی شد.