اصغر خوشخو روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: طرح توليد محصول ارگانيك و سالم در اين منطقه به هشت هزار و 430 هكتار مي رسد. اين رقم پارسال دو هزار و 470 هكتار بود. اين طرح در مزراع مستعد تربت جام اجرا شده است.
وي ادامه داد: محصول ارگانيك به محصولي گفته مي شود كه در تمام مراحل رشد با نظام طبيعي هماهنگ بوده و در خاكي كه از چند سال قبل هيچگونه سموم دفع آفات گياهي نظير علف هرزكشها، قارچ كشها و مواد شيميايي در آن استفاده نشده و فقط با مواد طبيعي مانند كمپوست گياهي تقويت مي شود رشد مي كند.
مدير جهاد كشاورزي تربت جام گفت: عمليات اجرايي توليد محصول سالم در سطح هفت هزار و 620 هكتار از مزارع خربزه، 380 هكتار باغ پسته، 250 هكتار مزارع گوجه فرنگي و 180 هكتار مزارع سيب زميني اين شهرستان اجرا شده است.
وي بر اهميت توليد محصول ارگانيك براي سلامت مصرف كنندگان تاكيد و بيان كرد: افزايش ميزان محصولات سالم و ارگانيك در اولويت برنامه هاي جهاد كشاورزي تربت جام است.
خوشخو افزود: در صورت تحقق چنين امر مهمي مي توان از ظرفيت قابل ملاحظه صادراتي محصولات كشاورزي ارگانيك به نفع كشاورزان و اقتصاد خراسان استفاده بهينه كرد.
وي در ادامه به اجراي طرح آبياري نوين در سطح مزارع تربت جام نيز اشاره و بيان كرد: هم اينك 23 هزار هكتار از زمينهاي كشاورزي اين شهرستان به سامانه هاي نوين آبياري مجهز شده كه 45 درصد مزارع اين منطقه را در بر مي گيرد.
تربت جام 14 هزار بهره بردار در بخش كشاورزي دارد. سالانه 30 نوع محصول زراعي و 25 نوع محصول باغي در 45 هزار هكتار مزرعه و باغ اين شهرستان توليد مي شود. تربت جام در فاصله 165 كيلومتري جنوب شرقي مشهد قرار دارد.
7494/1858
تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۷
مشهد- ايرنا- مدير جهاد كشاورزي تربت جام گفت: سطح زير كشت محصولات ارگانيك و سالم در اين شهرستان امسال نسبت به پارسال گذشته دو نيم برابر بيشتر شده است.