حسين جوان روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: با توجه به گستره بخش مركزي اين شهرستان بيشترين تنش آبي در اين بخش است و همچنان دهستان جيرستان در بخش سرحد هم با مشكل مواجه است.
وي با اشاره به اقدامات انجام شده براي مديريت بحران و تنش آبي در اين شهرستان گفت: استفاده از آبرساني سيار، اجراي پروژه جديد، مبارزه با جمع آوري انشعابات غيرمجاز و پرمصرف،حفر و تجهيز چاه هاي جديد، لوله گذاري و اجاره و تجهيز چاه هاي كشاورزي براي تامين آب شرب انجام شده است.
جوان با بيان اينكه براي اقدامات مزبور 20 ميليارد ريال اعتبار هزينه شده است افزود: مديريت مصرف فشار داخل شبكه كم شده كه در برخي از روستاها آب به صورت جيره بندي است و بايد فرهنگ مديريت مصرف را مورد توجه اصلي قرار داد.
به گفته رييس اداره آب و فاضلاب روستايي شيروان هم اكنون هفت روستاي اين شهرستان خراسان شمالي در بخش مركزي و سرحد با تانكر سيار آبرساني مي شود.
بيش از 120روستا در اين شهرستان از نعمت آب شرب برخوردار شده اند كه امسال 43 درصد اعتبارات شهرستان شيروان به حوزه آب اختصاص يافته است.
هم اكنون اين شهرستان در وضعيت آب شرب و كشاورزي با مشكلات عديده اي مواجه است كه مصرف آب شرب در برخي روستاها از ميانگين كشوري بالاتر است.
شهرستان شيروان با 157 هزار نفر جمعيت به عنوان دومين شهرستان پرجمعيت خراسان شمالي در 60 كيلومتري شرق بجنورد قرار دارد.
7186/ 6042
تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۸
بجنورد- ايرنا- رييس اداره آب و فاضلاب روستايي شيروان گفت: هم اكنون 63 روستاي اين شهرستان در سه بخش مركزي، سرحد و قوشخانه دچار تنش آبي است.