به گزارش خبرنگار ایرنا، اخیرا برخی رسانه ها، اعلام كرده اند كه رئیس جمهوری به حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمدعلی شهیدی، رئیس بنیاد شهید دستور داده است كه به دلیل هجوم مدیران بازنشسته به بنیاد شهید برای افزایش درصد جانبازی تا ۲ ماه آینده كه قانون ممنوعیت بكارگیری بازنشستگان اجرا می شود، كمسیون پزشكی بنیاد شهید برگزار نشود تا سوء استفاده ای در این مدت از سوی برخی مدیران بازنشسته صورت نگیرد.
این شایعات زمانی قوت گرفت كه نمایندگان مجلس در جلسه علنی دوم مرداد 97 طرح اصلاح قانون ممنوعیت بكارگیری بازنشستگان را با 194 رأی موافق تصویب كردند. بر اساس این طرح بكارگیری بازنشستگان در دستگاه های اجرایی به استثنای روسای قوا، معاون اول رئیس جمهوری، نواب رئیس مجلس، اعضای شورای نگهبان، وزیران، نمایندگان مجلس و معاونان رئیس جمهوری ممنوع است.
پس از تصویب این قانون، شایعاتی مبنی بر اینكه برخی مدیران بازنشسته كه جانباز هستند برای اینكه مشمول طرح ممنوعیت اشتغال افراد بازنشسته نشوند، به دنبال افزایش درصد جانبازی هستند، بیشتر قوت گرفت كه در نهایت بنیادشهید این موضوع را تكذیب كرد.
غلامرضا طائبی، مدیركل كمیسیون پزشكی بنیاد شهید در پاسخ به سوال كه آیا كمیسیون پزشكی بنیاد شهید تعطیل شده است یا نه به خبرنگار اجتماعی ایرنا گفت: تعطیل شدن كمیسیون پزشكی بنیاد شهید را تكذیب می كنم. كمیسیون پزشكی هر هفته با حضور تیم های تخصصی در استان های مختلف برگزار می شود.
وی اظهار داشت: تاكنون هیچ ابلاغیه ای مبنی بر تعطیل دو ماهه كمیسیون پزشكی از سوی رئیس جمهوری به بنیادشهید ارسال نشده است و كمیسیون پزشكی این بنیاد همچنان برای رسیدگی به موضوعات ایثارگران در حال برگزاری است.
وی با بیان اینكه هر هفته 5 تیم تخصصی از كارشناسان كمیسیون پزشكی به استان های مختلف كشور اعزام می شود، ادامه داد: در تهران نیز هر هفته دو روز برای افرادی كه درخواست افزایش درصد جانبازی، استفاده از طرح حالت اشتغال (از كارافتادگی كلی) و حق پرستاری از والدین شهدا دارند، برگزار می شود.
طائبی اضافه كرد: بنیاد شهید برای افزایش درصد جانبازی از هیچ فرد یا مسئولی سفارش نمی پذیرد و پزشكان بر اساس مستندات پزشكی درصد جانبازی افراد را اعلام می كنند. از زمانی كه قانون منع بكارگیری بازنشستگان در دستگاه های اجرایی به تصویب رسیده است هیچ پرونده جدیدی برای افزایش درصد جانبازی به بنیاد شهید ارجاع داده نشده و هیچ فردی از مدیران فعلی درخواستی در این خصوص ارائه نداده است.
به گفته وی، برای اینكه فردی به عنوان جانباز بعد از بازنشستگی بتواند در دستگاهی مشغول به كار باشد، باید حتما درصد جانبازی بالای 5٠ درصد داشته باشد، آزاده با بیش از سه سال یا جزو فرزندان شهدا باشد.
مدیركل كمیسیون پزشكی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: در حال حاضر 10 هزار پرونده مربوط به افزایش درصد جانبازی، حق پرستاری از والدین شهدا و از كارافتادگی كلی (حالت اشتغال) ایثارگران در نوبت بررسی در كمیسیون پزشكی است.
به گفته طائبی، از ابتدای امسال تاكنون بیش از ١٣ هزار پرونده به كمیسیون پزشكی بنیاد شهید ارسال شده است كه دو هزار و 4٠٠ پرونده برای بار اول تشكیل شده و بقیه مربوط به تجدیدنظر است.
مدیركل كمیسیون پزشكی بنیاد شهید افزود: امسال پرونده 5٠٠ نفر در كمیسیون اشتغال یا از كارافتادگی كلی، هزار پرونده در كمیسیون ماده ١5 و هزار و ٣٠٠ پرونده در شورای عالی پزشكی، سه هزار و 6٠٠ پرونده مربوط به كمیسیون حق پرستاری والدین شهدا و ٧٠ پرونده برای تغییر ساعت كاری بررسی شده است.
بنیاد شهید و امور ایثارگران به حدود 600 هزار جانباز خدمات ارائه می دهد.
اجتمام* 7268* 3063
تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۷
تهران- ایرنا- مدیركل كمیسیون پزشكی بنیاد شهید و امور ایثارگران صدور هرگونه دستوری از سوی رئیس جمهوری به رئیس بنیاد شهید برای تعطیل دو ماهه كمیسیون های پزشكی این نهاد را تكذیب كرد و گفت: این كمیسیون ها، تعطیل نشده و هر هفته برگزار می شود.