بوشهر- ایرنا- فرمانده قرارگاه مهارت‌آموزی نیروهای مسلح كشور گفت: با همكاری سازمان آموزش فنی و حرفه ای و وزارتخانه های جهاد كشاورزی، ورزش و جوانان، ارتباطات و فناوری اطلاعات امسال 200 هزار سرباز آموزش های مهارتی را فرا می گیرند.

به گزارش ایرنا، سردار مهدی فرحی یكشنبه شب در آئین تجلیل از سربازان و فعالان قرارگاه مهارت آموزی استان بوشهر افزود: جذابیت، مهارت‌آموزی، نشاط، اشتغال وكارآفرینی پنج گام اساسی قرارگاه مهارت‌آموزی ستادكل نیروهای مسلح دربرنامه‌ریزی راهبردی آموزش‌های مهارت به سربازان است.
وی بیان كرد: هدف غایی از ارائه آموزش‌های مهارتی به سربازان اشتغال و مهمتر از آن كارآفرینی است.
فرحی با اشاره به اینكه امروز ساز و برگ نظامی ما نیاز به مهارت‌های بالاتری دارد، افزود: نیروهای مسلح برای اداره سیستم مدیریتی خود نیاز به مهارت های بالاتر و غیرنظامی دارند كه با فراگیری آموزش های فنی و حرفه ای برطرف می شود.
وی تاكید كرد: ماموریت قرارگاه مهارت‌آموزی نیروهای مسلح را افزایش تخصص فنی و حرفه ای سربازان و دنبال كردن طرح ' ازمهارت تااشتغال' است.
فرحی بیان كرد: با توجه به اینكه جامعه با ابرچالشی به نام شغل روبرو است باید مهارت‌هایی آموزش داده شود كه آینده شغلی سربازان را تضمین كند.
فرمانده قرارگاه مهارت‌آموزی نیروهای مسلح كشور گفت: سال گذشته با همكاری سازمان آموزش فنی و حرفه ای برای 103 هزار سرباز گواهینامه مهارت‌ آموزی صادر شده است.
طلاق، اعتیاد و حاشیه نشینی مهمترین معضلات اجتماعی به شمار می‌روند كه این آسیب‌ها از نبود اشتغال در جامعه نشات می‌گیرد.
وی با بیان اینكه سالانه 400 هزار سرباز وارد جامعه می شوند و باید زمینه اشتغال آنها فراهم شود، ادامه داد: باید با برگزاری دوره‌های آموزشی در حین خدمت سربازی زمینه اشتغال را برای جوانان فراهم كنیم.
سردار فرحی با بیان اینكه مهارت آموزی در كاهش آسیب های اجتماعی اقشار آسیب پذیر نقش تاثیرگذاری دارد، افزود: اكنون بیش از 30 درصد از سربازان وظیفه فارغ التحصیلان دانشگاهی هستند كه باید با همكاری سایر ارگان ها، شرایط كسب تجربه و آمادگی ورود به بازار كسب و كار برایشان فراهم شود.
وی بیان كرد: مهارت آموزی سربازان عزم همگانی می طلبد و شاید مهمتر از ورود به بازار كار و اشتغال تبدیل آنان به یك فرد خودساخته و كارآفرین باشد.
مدیر كل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر گفت: یكی از زمینه های مهم برای آموزش مهارت‌های مورد انتظار بازار كار به جوانان، دوران سربازی است وباید با برنامه ‌ریزی دقیق وهدفمند آن را به دوره طلایی آموزش مهارت‌های مورد نیاز و كاربردی تبدیل كرد.
عبدالمجید دوراهكی افزود: مهارت‌آموزی به سربازان دردوران خدمت یك فرصت بزرگ است كه ورود آنان به بازار كار و حضور در عرصه‌های اجتماعی را پس از پایان دوران خدمت سربازی بسیار آسان ‌تر می‌ كند.
وی با بیان اینكه برای پویاسازی اقتصاد كشور به تولید داخلی نیاز داریم، افزود: امروز برای پویا سازی اقتصاد و اداره كشور به تولید داخلی، فن و مهارت نیازداریم و برای تحقق این موضوع باید تكنسین و كارگر ماهر تربیت و از مشاغل كوچك و كارآفرین حمایت كرد.
مدیر كل آموزش فنی و حرفه ای بوشهر اظهار داشت: تاكنون 150 رشته تخصصی و اشتغال پذیر فنی وحرفه‌ای در كشور شناسایی و درحال آموزش به سربازان است.
وی با بیان اینكه این آموزش‌ها با توجه به علایق، سلایق و شایستگی‌های سربازان به آنها آموزش داده می ‌شود، گفت: مهارت آموزی و ارائه گواهینامه به سربازان می‌تواند مقوله اشتغال را پس از خدمت برای سربازان مهیا كند.
دوراهكی اضافه كرد: طرح توانمندسازی سربازان وظیفه برای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب با هدف توسعه فرهنگ مهارت‌ آموزی، ایجاد اشتغال از طریق توانمندسازی نیروی انسانی و تربیت نیروی كار ماهر و متخصص در دستور كار آموزش فنی و حرفه‌ای است.
وی یادآور شد: آموزش‌های مهارتی با همكاری قرارگاه مهارت آموزی استان بوشهر در پادگان‌ها و پاسگاه‌ها به صورت گسترده اجرایی می ‌شود.
در این آئین از سربازان نمونه استان تجلیل شد.
6047/6043