به گزارش رسانه های یمنی، وزارت بهداشت این كشور كه در صنعاء مستقر است، در ادامه آورد: بیماری وبا در ماه اكتبر 2016 (مهر/ اردیبهشت 95) در یمن شیوع پیدا كرد و یكسال بعد، در 10 استان كشور بار دیگر گسترش یافته است.
صنعا پایتخت یمن با 34.6 درصد بالاترین شمار متبلایان به این بیماری را دارد.
گزارش سازمان های بهداشتی حكایت از آن دارد كه یمن با بدترین نوع شیوع بیماری وبا روبروست، به نحوی كه تا دسامبر 2017 (اذر/دی 96)بیش از یك میلیون تن مشكوك به این بیماری شناسایی شدند.
براساس گزارش منابع بیمارستانی یمنی، 133 هزار مورد ابتلا به بیماری وبا سال 2018 تایید شد و موج سوم شیوع این بیماری واگیردار از نیمه ژوئن امسال (خرداد/تیر 97) در سراسر یمن دیده می شود، موضوعی كه اكنون وارد مرحله خطرناك شده است.
از سوی دیگر،56 مركز درمان اسهال (DTC) در 39 منطقه یمن در معرض خطر قرار دارند و سازمان های بشر دوستانه برای جلوگیری از شیوع گسترده وبا فعالیت دارند، به طوری كه تنها در ماه آگوست(مرداد/شهریور ) 400 هزار مبتلا به این بیماری در مناطقی كه درصد شیوع آن به شدت بالا بوده است، واكسینه شدند.
لیز گراندی' مسئول هماهنگ كننده كمكهای بشردوستانه سازمان ملل متحد در یمن نیز در گزارشی در این باره نوشت: خطر مرگ در یمن تنها به حملات روزانه ائتلاف عربی محدود نمی شود، بلكه ابتلا به بیماری وبا و قحطی از دیگر عواملی است كه در این كشور قربانی می گیرد.
با تداوم حملات همه جانبه ائتلاف سعودی به یمن، مراكز بهداشتی، زیرساخت ها به ویژه مراكز بهداشتی از میان رفته و همین امر شدت شیوع بیماری های واگیردار مانند وبا در این كشور فقیر را وارد مرحله بحرانی كرده است.
شبس**9363**1917
تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۳۹۷ - ۰۷:۰۶
تهران - ایرنا - وزارت بهداشت یمن سه شنبه شب در بیانیهای اعلام كرد، از 27 آوریل سال جاری میلادی تاكنون ( 7 اردیبهشت 97)، 2 هزار و 508 نفر بر اثر ابتلا به بیماری وبا جان باخته اند.