به گزارش روز چهارشنبه اداره كل روابط عمومي استانداري يزد ، محسن صادقيان در نخستين نشست همانديشي طرح ملي بازآفريني شهري استان ، ابعاد اجتماعي و اقتصادي اين دفاتر را ارزشمندترين اهداف راهاندازي آن دانست.
وي با اشاره به اينكه نگاه اجتماعي به محلات، هدف ايجاد دفاتر تسهيلگري است ، افزود: در اين خصوص استانداري، شهرداري و راه و شهرسازي همكاري دارند و مباحث اجتماعي توسط دفتر امور اجتماعي و فرهنگي استانداري پيگيري ميشود.
معاون استاندار يزد بابيان اينكه نتيجه اقدام در بلندمدت مشخص خواهد شد، يادآور شد: در مناطق مختلف شهر دفاتر تسهيلگري راهاندازي ميشود و مجموعههاي مختلف اعم از مشاورهاي، شهرسازي و جامعهشناختي با توجه به نياز محله در بلند در اين دفاتر مستقر ميشود.
صادقيان اولويت اين طرح را استفاده از مشاركتهاي مردمي و عامل موفقيت آن را در توانمندسازي محلات عنوان كرد و ادامه داد: شرح خدمات اوليه دفاتر تسهيلگري تهيهشده و حسنآباد يزد اولين نقطهاي است كه اين اقدام در آن انجام ميشود.
مديركل دفتر امور اجتماعي و فرهنگي استانداري يزد نيز نام كامل دفاتر تسهيلگري مدنظر سازمان امور اجتماعي وزارت كشور را دفاتر تسهيلگري توسعه محلي عنوان كرد.
وي گفت: دفاتر توسعه محلي، از يك سال قبل در 10 استان در حال اجراست و مختص مناطق حاشيهنشين است.
فخرالسادات خامسي هامانه در ادامه مناطق حسنآباد، اسكان و كشتارگاه يزد و 2 منطقه در ميبد را جزو پنج دفتر تسهيلگري مدنظر دفتر امور اجتماعي و فرهنگي استانداري يزد دانست.
وي با اشاره به اينكه يزد در بحث سرمايههاي خرد و اعتماد مردم ، رتبه نخست كشور را دارد، گفت: براي راهاندازي دفاتر لازم است در مرحله اول، نيازهاي محلي بررسي و سپس براي واگذاري مديريت آن به افراد محلي اقدام شود.
در اين نشست در خصوص شرح خدمات دفاتر تسهيلگري و تقسيمبندي شهرداري ها در مورد محل ايجاد اين دفاتر توضيحاتي بيان شد.
1968/ 2047
تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۲
يزد - ايرنا - معاون هماهنگي امور عمراني استانداري يزد بابيان اينكه موضوعهاي اجتماعي، توانمندسازي و نگاه اقتصادي به محلهها براي استان مهم است، گفت: اصرار مسئولان استقرار دفاتر تسهيلگري با رويكرد محله محوري است.