تهران - ايرنا - 'مهدي المشاط' رئيس 'شوراي عالي سياسي' يمن با تاكيد بر اينكه 'انقلاب26 سپتامبر' يك نياز اساسي بود، آن را عامل انسجام يمني‌ها و حفظ حاكميت كشور دانست و بر لزوم حفظ و پاسداشت آن تأكيد كرد.

به گزارش روز چهارشنبه شبكه خبري 'المسيره'، رئيس شوراي عالي سياسي يمن فرار رسيدن چهارمين سالگرد انقلاب اين كشور را به عنوان 'عيد ملي' به مردم و ارتش و كميته‌هاي مردمي تبريك گفت.
وي گفت: مهم اين است كه ما ماهيت شرايطي را كه در آن انقلاب شكل گرفت، به ياد بياوريم تا به همراه نسل بعد بدانيم كه اين انقلاب يك اقدام بي هدف نبوده است.
او افزود: انقلاب 26 سپتامبر از دل يك نياز شكل گرفت و آن اينكه تباهي و فساد چندين ساله متوقف شود و اعتبار خود را بازيابند.
رئيس شوراي عالي سياسي يمن با اشاره به پيشرفت هاي ارتش و كميته هاي مردمي يمن در يگان موشكي ، پهپاد، نيروي دريايي و زميني، از مردم اين كشور خواست تا تحقق پيروزي كامل و استقلال، دست از تلاش برندارند.
وي خطاب به دشمن سعودي تاكيد كرد: اراده مردم يمن قابل شكست نيست، فاسدان و مزدوران بايد خيال واهي حكومت در اين كشور را از سر بيرون كنند.
وي افزود: دشمنان بايد بدانند دوران سلطه گري پايان يافته و تلاش هاي آنها براي تسلط بر مردم يمن به شكست خواهد انجاميد و ما مبارزات خود را تا آزادي كامل سرزمين و رسيدن به استقلال ادامه خواهيم داد.
المشاط با تاكيد بر ادامه مبارزه افزود: دست ما براي صلح هميشه گشوده است و خواهد بود و در اين زمينه از 'عمران خان' نخست وزير پاكستان و اعلام آمادگي وي براي احيا و حمايت از عمليات صلح يمن تشكر مي كنيم . وي گفت: ما از هر تلاشي در زمينه صلح استقبال مي كنيم و از تلاش هاي نماينده ويژه سازمان ملل در امور يمن حمايت مي كنيم.
وي بار ديگر دفاع از يمن را حق طبيعي مردم در تحقق آزادي و استقلال خود خواند و خواستار احترام به اراده مردم كشورش و رسيدگي به جنايات رژيم آل سعود در حق مردم يمن شد.
'محمد علي الحوثي' رئيس كميته عالي انقلاب يمن سال گذشته در حكمي 26 سپتامبر را به عنوان روز ملي در اين كشور ناميد.
در سال 2014 مردم يمن به دنبال بي‌كفايتي دولت 'عبدربه منصور هادي'، رئيس جمهوري مستعفي يمن در مديريت امور كشور، براي اعلام اعتراض خود به تصميمات و اقدامات اين دولت دست به راهپيمايي زدند.
با تداوم اعتراض‌هاي سراسري، مردم و نيروهاي انقلابي يمن وارد شهر صنعاء شدند و 'جنبش انصارالله' با مشاركت ديگر احزاب يمني، دولت را به دست گرفت و منصور هادي مجبور به استعفا شد.
عربستان از روز ششم فروردين سال 94 در قالب ائتلافي از چند كشور عربي و با كمك و چراغ سبز آمريكا، حملات گسترده اي را عليه يمن، فقيرترين كشور عربي آغاز كرد تا به بهانه بازگرداندن منصور هادي رئيس جمهوري مستعفي اين كشور به قدرت، به اهداف و زيادخواهي هاي سياسي خود جامه عمل بپوشاند.
تجاوز سعودي ها به يمن تاكنون منجر به كشته شدن بيش از 16هزار يمني بي گناه و ويراني اين كشور شده است.
خاورم** 1453**1651