به گزارش ایرنا، محمدتقی اعرابی روز شنبه در نشست دیدار كاركنان اداره میراث فرهنگی مهدیشهر با امام جمعه این شهر در دفتر امام جمعه، به مناسبت گرامیداشت روز جهانی جهانگردی و آغاز هفته گردشگری، افزود: تنوع نان در مهدیشهر یك جاذبه گردشگری است و در زمان حاضر 12 نان این شهرستان در نوبت ثبت در فهرست آثار ملی است.
وی بیان كرد: شهرستان مهدیشهر از نظر گردشگری، میراث فرهنگی و آثار تاریخی، تولیدات صنایع دستی، لبنیات و فرهنگ اصیل منطقه دارای ظرفیت بالایی است.
اعرابی افزود: گامهای بزرگی برای توسعه گردشگری مهدیشهر برداشته شده و تحقق اهداف پیش بینی شده برای ترویج و رشد گردشگری مهدیشهر نیاز به مشاركت عمومی دارد.
وی با بیان اینكه گردشگری می تواند محور توسعه شهرستان مهدیشهر باشد، اظهار داشت: با عزم و مشاركت و حمایت عمومی، شهرستان مهدیشهر به یكی از قطب گردشگری استان سمنان تبدیل خواهد شد.
سرپرست اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان مهدیشهر، استفاده از فرصت فاصله كم تا بازار اصلی یعنی پایتخت كشور را زمینه ساز توسعه گردشگری مهدیشهر عنوان كرد.
اعرابی تاكید كرد: راه اندازی بازارچه تولید نان سنتی و برگزاری جشنواره غذا و نان از جمله برنامه های در دست اجرا برای توسعه گردشگری در این شهرستان است.
وی تصریح كرد: ثبت خانه های تاریخی و بناهای با ارزش زمینه ساز حفظ آثار تاریخی است و ضرورت دارد زمینه توجه هر چه بیشتر شهروندان به آثار تاریخی و میراث فرهنگی این شهرستان با كمك امام جمعه این شهر فراهم شود.
سرپرست اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان مهدیشهر خاطرنشان كرد: حضور عشایر ایل سنگسر ظرفیت مناسبی برای جذب گردشگر با علاقه های مختلف است و ایجاد پویش موزه شهر، با هدف معرفی این شهرستان و فرهنگ اصیل منطقه نیز در دستور كار است.
امام جمعه شهرستان مهدیشهر نیز در این نشست، تصریح كرد: اسلام با خوشگذرانی بدون گناه مخالفتی ندارد، باید از ظرفیت های گردشگری برای ماندگاری گردشگران استفاده شود و تحقق این راهبرد نیازمند برنامه ریزی است.
حجت الاسلام محمد بارانی گفت: ایجاد فضا برای تولید و عرضه نان مهدیشهری در كنار لبنیات زمینه ساز رشد و رونق اقتصادی این شهر در كنار تولیدات صنایع دستی می شود.
وی افزود: تنوع تولید نان در كنار وجود جاذبههای طبیعی در مهدیشهر میتواند یكی از راههای جذب گردشگر باشد.
به گفته بارانی، اقدامات مناسبی در زمینه ایجاد فضاهای گردشگری از سوی دولت صورت گرفته و ضروری است زمینه تسهیل روند كارهای اداری برای حضور و جذب بیشتر سرمایه گذاران در این شهرستان فراهم شود.
امام جمعه مهدیشهر افزود: شكوفایی ظرفیت های گردشگری موجب رونق اقتصاد منطقه میشود و ایجاد فضاهای بوم گردی یكی از نمودهای آن است.
به گزارش ایرنا، شهرستان مهدیشهر بیش از 50 هزار نفر جمعیت دارد و غار دربند، جنگل رودبارك، سیاه دره، جنگل فینسك، منطقه حفاظت شده پرور، چشمه روزیه، شیرقلعه شهمیرزاد، كاخ ابراهیم خان یا شكارگاه ملاده، بخشی از جاذبه های طبیعی و تاریخی گردشگری این شهرستان است. به گزارش ایرنا، در سمنان تاكنون 40 روستای هدف گردشگری شناسایی شده و 34 اقامتگاه بوم گردی، هفت خانه مسافر، یك متل و سه مجتمع، محوطه و مجموعه گردشگری در منطقه روستایی استان احداث شده است.
649 اثر تاریخی، فرهنگی، طبیعی و معنوی استان سمنان شامل بنا، محوطه و تپه در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
7342/6103
تاریخ انتشار: ۷ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۴
سمنان- ایرنا- سرپرست اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان مهدیشهر گفت: تنوع نان یكی از جاذبه های گردشگری شهرستان مهدیشهر است و 12 نوع نان این شهرستان در نوبت ثبت در فهرست ملی قرار دارد.