كوروش سعيدي روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: 64 واحد مرغداري گوشتي در اين شهرستان مجوز فعاليت دارد كه از اين تعداد 60 واحد فعال و چهار واحد غيرفعال است.
وي اضافه كرد: ظرفيت اسمي واحدهاي مرغداري گوشتي اين شهرستان يك ميليون و 700 هزار قطعه در هر دوره است و هر واحد مرغداري در سال سه تا چهار دوره جوجه ريزي مي كند.
رييس اداره توليدات دامي جهاد كشاورزي مهاباد گفت: با توجه به وضعيت آب و هوا و وجود زنجيره توليد از جوجه يك روزه تا واحد كشتارگاه دام و طيور، اين شهرستان به يكي از قطب هاي توليد گوشت سفيد تبديل شده است.
وي افزود: چهار واحد از بين واحدهاي مرغداري فعال اين شهرستان داراي گازكشي است و بقيه واحدها با استفاده از نفت گاز (گازوئيل) فعاليت مي كند كه جهادكشاورزي سوخت مورد نياز را با قيمت يارانه اي در اختيار آنها قرار مي دهد.
سعيدي با اشاره به وجود هفت واحد مرغداري تخمگذار در اين شهرستان، اضافه كرد: تنها 2 واحد از اين تعداد فعال است كه سالانه بيش 175 هزار تُن تخم مرغ توليد و روانه بازارهاي مصرف مي كنند.
وي گفت: فعاليت هفت واحد مرغداري مادر با ظرفيت 387 هزار قطعه، 2 كارخانه جوجه كشي با ظرفيت 35 ميليون و 860 هزار قطعه و 2 كارخانه خوراك دام و طيور با ظرفيت توليد 150 هزار تُن از ديگر قابليت ها و پتانسيل هاي مهاباد در اين زمينه است.
مهاباد با 237 هزار نفر جمعيت در جنوب آذربايجان غربي واقع شده و در زمينه توليد محصولات دامي از جمله مرغ گوشتي از جمله شهرستان هاي پيش رو در منطقه است.
شرايط مناسب اقليمي، وجود بازار مصرف داخلي و خارجي فرآوردهاي دامي، مهارت و تكيه بر اصول علمي و تكنولوژي در مراحل توليد تا كشتار، حمايت هاي جهاد كشاورزي از مرغداران و سودآوري مناسب فعاليت در اين بخش باعث شده است كه مهاباد به يكي از قطب هاي توليد مرغ گوشتي در منطقه تبديل شود.
3020/3072
تاریخ انتشار: ۷ مهر ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۰
مهاباد- ايرنا- رييس اداره توليدات دامي جهاد كشاورزي مهاباد گفت: واحدهاي مرغداري اين شهرستان با توليد بيش از پنج ميليون قطعه مرغ در سال يكي از قطب هاي مهم توليد مرغ گوشتي در كشور به شمار مي رود.