محمد جمالزاده روز شنبه در آيين معارفه مديركل نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس آذربايجانشرقي اظهار داشت: سازمان نوسازي و تجهيز مدارس از افتخارات نظام جمهوري اسلامي بوده و حضور دستگاههاي نظارتي در اين مراسم نشانگر اهميت اين دستگاه است.
وي با بيان اينكه اين سازمان در اكثر موارد جزو دستگاههاي برتر است، گفت: سپردن احداث ساختمان استانداري، ساختمانهاي نظارتي و برنامه و بودجه در اختيار اين مجموعه نشانه موفقيت اين دستگاه است.
جمال زاده با اشاره به اهميت و ارزشمندي آموزش اظهار داشت: افرادي كه در اين مجموعه هستند يقين داشته باشند هركاري كه مديري در اين مجموعه انجام مي دهد، پيش خداوند ارزش دارد.
معاون توسعه و مشاركتهاي مردمي سازمان نوسازي مدارس كشور با بيان اينكه تعليم و تربيت اساس حيات بوده و اگر از اساس گلهمندي وجود دارد، بايد به ريشه آن توجه كرد، افزود: اگر نقصي وجود دارد بايد به ريشه آن مراجعه كرده و براي رفع آن گام اساسي برداشت.
وي خاطرنشان كرد: ذات و اساس آموزش بايد منجر به تغيير و تحول شود و اگر آموزشي در نتيجه آنها نباشد از ذات خود منحرف خواهد شد.
جمالزاده اظهار داشت: اگر ميخواهيم آموزشي كه در مدارس وجود دارد منجر به رفتار صحيح و مسئوليتپذيري باشد و رشد اجتماعي به همراه داشته باشد، بايد آموزش در خدمت پرورش تبيين شود همان آموزشي كه الان در كشور ژاپن اجرا ميشود.
وي با تاكيد بر اينكه اين همه احتكار و فساد ريشه در تعليم و تربيت دارد، گفت: در سونامي كه در ژاپن رخ داد صف طولاني از جمعيت براي گرفتن آب بود كه هيچ بي نظمي در آن صف مشاهده نمي شد.
جمال زاده افزود: در ژاپن زلزله 6.5 ريشتري باعث ريخته شدن محتويات صندوق يك سوپرماركت روي زمين ميشود ولي مردم تك تك پولها را جمع كرده و در صندوق ميگذارند.
معاون رئيس سازمان نوسازي مدارس با تاكيد بر اينكه بايد در امر تعليم و تربيت بازنگري جدي داشته باشيم،خاطرنشان كرد: نبايد فقط به محفوظات بچه ها توجه كنيم بلكه بچهها بايد از رفتن به مدرسه لذت ببرند.
جمالزاده با تاكيد به اينكه اگر توسعه، رشد و بالندگي ميخواهيم بايد به تربيت اساسي بپردازيم، گفت: زماني توسعه در ايران شروع ميشود كه كارمان را از مهدكودك و دبستان آغاز كنيم.
وي با بيان اينكه بدون توجه به آموزش از دوران ابتدايي توسعه در كشور بوجود نمي آيد، افزود: هنوز در ايران متوجه اهميت و جايگاه مدارس در مقطع ابتدايي نشدهايم چراكه تا وقتي مدرسهاي نتواند فرزندان اجتماعي و ملزم به رعايت حقوق انساني تربيت كند، حل مشكلات اقتصادي و رشد كشور محقق نميشود.
جمال زاده حضور خيران مدرسه ساز را موجب دلگرمي دانست و افزود: چهار تا پنج برنامه در دستور اجرا قرار دارد تا مهر سال آينده هيچ مدرسه خشتي و گلي نداشته باشيم.
معاون سازمان نوسازي مدارس خاطرنشان كرد: در حوزه مدرسه سبز، مطالعات خوبي در حال انجام است به طوري كه مطالعات اين طرح در سه استان شروع شده و اميد است اين مدارس در سراسر كشور گسترش يابد.
به گزارش ايرنا، در اين مراسم از خدمات محمدرضا عيدي قدرداني و پيام صدقي به عنوان مدير كل جديد سازمان نوسازي و تجهيز مدارس آذربايجان شرقي معرفي شد.
6132/3071
تاریخ انتشار: ۷ مهر ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۴
تبريز - ايرنا - معاون سازمان نوسازي مدارس كشور با بيان اينكه ۳۰ درصد مدارس كشور نياز به تخريب و بازسازي دارد، گفت: با كمك دولت و مجلس شوراي اسلامي زمينه جذب اعتبارات لازم براي بازسازي مدارس فراهم شده است.