به گزارش روز شنبه ایرنا از رسانه های پاكستان، «آلیس ولز» تحقق صلح در افغانستان را تنها با همكاری پاكستان امكانپذیر دانست و گفت: اگر طالبان پای میز مذاكره حاضر شود، امنیت پایدار در افغانستان برقرار شده و پاكستان نیز باید نقش خود را در این زمینه ایفا كند.
وی ادامه داد: طالبان هنوز فرصت دارد وارد مذاكرات صلح شده و با طرف مقابل به توافق قطعی برسد.
معاون وزیر امور خارجه آمریكا ادامه داد:واشنگتن حاضر است با دولت جدید پاكستان همكاری كند و از سخنان عمرانخان درباره گسترش روابط خوب با همسایگان همچنین صلح در افغانستان حمایت میكنیم.
وی افزود: تروریستها در پاكستان، مخفیگاه امن دارند و برای برقراری صلح در افغانستان اقدام علیه این شبهنظامیان ضروری است.
ولز ادامه داد: آمریكا خواهان پایان جنگهای نیابتی در منطقه است و این موضوع فقط در صورت توافق درباره مدیریت مرز مشترك پاكستان و افغانستان امكانپذیر است.
**** گسترش تبادلات تجاری بین آمریكا و پاكستان
به گفته مقامات آمریكایی تبادلات تجاری بین پاكستان و آمریكا در 5 سال اخیر با افزایش 20 درصد در سال 2017 میلادی به 6 میلیارد و 400 میلیون دلار رسیده است.
اعضای یك هیات اقتصادی آمریكا در دیدار با غضنفر بلور رئیس اتاق بازرگانی و تجارت پاكستان در واشنگتن اعلام كردند كه در مدت مشابه صادرات آمریكا به پاكستان نیز 70 درصد اضافه شده است.
به گفته 'دایان فارل'سرپرست خدمات سرمایه گذاری، بازارهای آمریكایی به دلیل خصوصیت خود یكی از مقاصد اصلی صادركنندگان پاكستانی است از طرفی دیگر به دلیل بالا رفتن قدرت خرید قشر متوسط پاكستان در حال حاضر شركت های آمریكایی به بازار پاكستان اهمیت ویژه ای می دهند.
وی گفت:بخش بازرگانی آمریكا از پاكستان به عنوان بازاری پویا و در حال رشد نام می برد.
فعال اقتصادی آمریكا گفت: موانع زیادی در آمریكا برای گسترش روابط تجاری با پاكستان وجود دارد كه باید رفع شود.
رئیس اتاق بازرگانی و تجارت و صنعت پاكستان نیز در این نشست گفت:دولت برای توسعه و پیشرفت مناقع قبایلی پاكستان نزدیك به مرز مشترك با افغانستان تسهیلات مناسبی اعلام كرده است . وی از سرمایه داران آمریكایی خواست برای بهره مند شدن از این تسهیلات در بخش توسعه زیرساختی مناطق محروم قبایلی سرمایه گذاری كنند .
آساق**6125**1663**
تاریخ انتشار: ۷ مهر ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۹
اسلام آباد - ایرنا - معاون وزیر امور خارجه آمریكا در امور آسیای جنوب و مركزی گفت: دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریكا از پیشرفت در تعامل با پاكستان مایوس شده است.