سنندج - ايرنا - مدير سازمان دانش آموزي آموزش و پرورش كردستان گفت: در سال تحصيلي جاري، 120 شركت و واحد صنفي توليد مواد غذايي و خواركي در سطح استان مجاز به ارائه محصولات خود به بوفه هاي مدارس هستند.

احمد عبداللهي روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: واحدهاي صنفي داراي مجوز اغذيه فروشان و خوار و بارفروشان، واحدهاي توزيع و پخش مواد خوراكي و يا شركت هايي كه بحث مواد خواركي را در اساسنامه خود دارند در زمره واحدهاي داراي مجوز ارائه محصول به مدارس قرار دارند.
وي افزود: براساس مجوزهاي ارائه شده، هر واحد صنفي و شركت يا مراكز تهيه غذاي گرم مي توانند مواد خوراكي و غذايي چهار تا پنج مدرسه نزديك به خود را تهيه و در اختيار آنان قرار دهد.
مدير سازمان دانش آموزي آموزش و پرورش كردستان تاكيد كرد: ليست مراكز مجاز در اختيار مديران مدارس قرار مي گيرد و آنان بايد مواد خواركي سالم و بهداشتي مورد نياز بوفه ها را فقط از طريق اين شركت ها تهيه و به دانش آموزان عرضه كنند.
وي با تاكيد بر اينكه اين شركت ها بايد فقط مواد خواركي و غذايي مجاز را به بوفه ها ارائه دهند، يادآور شد: در بوفه هاي مدارس عرصه مواد غذايي از جمله سوسيس، كالباس، فلافل، همبرگر بدون بسته بندي و فاقد مجوز بهداشتي، انواع پيراشكي، خيار شور و سالاد الويه و سمبوسه ممنوع است.
عبداللهي اضافه كرد: همچنين در اين بوفه ها، مواد خوراكي شامل انواع چيپس و پفك، انواع لواشك، الو و آلوچه فاقد مجوز بهداستي، انواع سس، يخمك، نوشابه گازدار و ماء الشعير، دوغ گازدار، بستني يخي، پاستيل و آدامس هاي حاوي مواد قندي نيز نبايد عرضه شود.
وي ارائه مواد خواركي خانگي در مدارس را نيز ممنوع اعلام كرد و گفت: غذاي گرم شامل عدسي و لوبيا بايد تحت نظر مراقب سلامت در مدارس و يا توسط شركت ها زير نظر مراقبين بهداشتي تهيه و در اختيار دانش آموزان قرار گيرد.
مدير سازمان دانش آموزي آموزش و پرورش كردستان يادآور شد: توزيع مواد غيرمجاز در بوفه هاي مدارس تخلف محسوب شده و در صورت مشاهده چنيني مواردي با مديران مدارس و شركت هاي داراي مجوز بشدت برخورد خواهد شد.
سال تحصيلي جديد در استان كردستان با حضور 290 هزار دانش آموز و بيش از 24 هزار نفر پرسنل در سه هزار و 800 مدرسه با 15 هزار كلاس درس آغاز شد.
7348/9102