در این مطلب آمده است: بنا به اعلام انجمن قلب آمریكا، شما نیاز به برخی چربی ها در رژیم غذایی روزانه خود دارید چون مصرف آنها منجر به افزایش انرژی، حمایت از رشد سلولی، محافظت از اندام شما، جذب مواد مغذی و می شود.
روغن ها همچنین می توانند منبع خوبی از چربی های سالم باشند. در حالی كه مصرف برخی چربی ها باعث افزایش سلامت می شود، مصرف انواع دیگر، خطر ابتلا به كلسترول بد و بیماری های قلبی را افزایش می دهد:
روغن آووكادو: سرشار از اسیدهای چرب غیر اشباع است و می تواند كلسترول را در محدوده سالم نگه دارد و جذب برخی مواد مغذی را افزایش دهد. روغن آووكادو از بهترین روغن ها برای پخت و پز است و حتی برای سرخ كردن مواد غذایی نیز می توان از آن استفاده كرد.
روغن كنجد: از این نوع روغن نیز می توان برای سرخ كردن مواد غذایی استفاده كرد. در كشورهای آسیایی بیشتر از روغن كنجد در پخت و پز و سرخ كردن غذاها بهره می برند.
روغن زیتون: یك عنصر اساسی از رژیم غذایی مدیترانه ای است و برای پخت انواع غذاها مورد استفاده قرار می گیرد. روغن زیتون منبع خوبی از اسیدهای چرب امگا 3 برای كاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی، كاهش التهاب، و كاهش كلسترول بد است.
روغن كانولا: در سال 2006 میلادی، سازمان غذا و داروی آمریكا اعلام كرد مصرف روغن كانولا در پخت و پز مواد غذایی حتی ایمن تر از روغن زیتون است؛ بخصوص در مورد غذاهایی كه نیاز به درجه حرارت بالا برای پخته شدن دارند. مصرف این نوع روغن نیز خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را كاهش می دهد.
روغن كتان: منبع خوبی از اسید آلفالینولئیك؛ یكی از سه اسید چرب امگا 3 است. شما نیاز به مصرف امگا 3 از طریق رژیم غذایی دارید زیرا بدن شما نمی تواند آن را به تنهایی تولید كند. اسیدهای چرب امگا 3 همانطور كه گفته شد، باعث كاهش التهاب می شوند و خطر ابتلا به سرطان را نیز كاهش می دهند. روغن كتان همچنین می تواند باعث كاهش علائم آرتریت شود. توجه كنید كه روغن كتان نباید در معرض حرارت قرار گیرد و بهتر است از آن برای تهیه غذاهای سرد مانند سالادها استفاده كنید.
روغن هسته انگور: چربی اشباع شده كمی دارد و یك انتخاب سالم برای پخت و پز غذاها محسوب می شود.
روغن نارگیل: از آن دسته روغن هاست كه باید با احتیاط مورد استفاده قرار گیرد. روغن نارگیل حاوی چربی های اشباع است البته نه به خطرناكی چربی اشباعی كه در گوشت قرمز وجود دارد و منجر به انسداد شریان ها میشود. با این حال توصیه ها بر این است كه كسانی كه دچار كلسترول بالا هستند، از مصرف این روغن اجتناب كنند.
روغن پالم: این نوع روغن نیز حاوی چربی اشباع است و به گفته كارشناسان انجمن دیابت آمریكا، كسانی كه در معرض خطر بیماری های قلبی هستند و یا دیابت دارند، باید از مصرف آن خودداری كنند.
8006**3213
تاریخ انتشار: ۹ مهر ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۷
زاهدان - ایرنا - پایگاه خبری زاهدان پیگیر روز یكشنبه 8 مهر مطلبی به نقل از یك سایت خبری با عنوان «روغن هایی كه برای سلامت بهترین و بدترین هستند؟» منتشر كرده است.