اصفهان - ايرنا - مدير شيلات و آبزيان سازمان جهاد كشاورزي اصفهان گفت : اين استان با توليد 65.5 ميليون قطعه ماهي در سال ، بزرگترين توليد كننده ماهي هاي زينتي در كشور است.

مجتبي فوقي روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: بيشترين توليد ماهي زينتي در استان اصفهان به ترتيب متعلق به شهرستان هاي كاشان ، نجف آباد و اصفهان است.
وي با اشاره به آمار سال گذشته توليد آبزيان در استان اصفهان گفت: حدود هفت هزار و 400 تن ماهي در استان اصفهان توليد شد كه از اين رقم 970 تن ماهيان گرمابي ، پنج هزار و 540 تن سردابي ، 875 تن ماهيان صيد شده در منابع آبي و 6 تن نيز ماهي خاوياري است.
مدير شيلات و آبزيان سازمان جهاد كشاورزي استان اصفهان با اشاره به توليد بچه ماهي قزل آلا در استان اصفهان گفت: سال گذشته در 25 واحد توليدي در استان اصفهان حدود 41 ميليون قطعه بچه ماهي قزل آلا توليد شد.
وي خاطرنشان كرد: يكهزار و 854 واحد آبزي پروري شامل واحدهاي گرمابي، سردابي، خاوياري، زينتي وتوليدي بچه ماهي در استان اصفهان با حدود چهار هزار و 22 نيروي كار در استان اصفهان فعاليت مي كنند.
فوقي گفت : از اين تعداد 778 واحد پرورش ماهيان زينتي است.
مدير شيلات و آبزيان سازمان جهاد كشاورزي استان اصفهان بيان كرد: اين استان همچنين از نظر توليد ماهيان گرمابي در استخرهاي ذخيره آب كشاورزي رتبه اول كشوري و توليد ماهيان سردابي رتبه 10 كشوري را به خود اختصاص داده است.
وي ميانگين سرانه مصرف ماهي در استان اصفهان را حدود 10 كيلوگرم برآورد كرد.
فوقي با اشاره به چالش هاي موجود در حوزه شيلات استان اصفهان نيز گفت : يكي از بزرگترين چالش هاي اين حوزه كمبود آب و محدوديت هاي برداشت از منابع آبي است و مشكلي كه بتازگي براي اين حوزه به وجود آمده افزايش قيمت نهاده ها به ويژه غذاي ماهي است.
وي افزود : به ازاي هر كيلوگرم توليد ماهيان سردابي حدود يك كيلو و 200 گرم غذاي ماهي مصرف مي شود.
به گفته وي آمار توليدات شيلات سازمان جهاد كشاورزي استان اصفهان پايان هر سال استخراج مي شود به همين دليل آمار امسال گرد آوري نشده است.
9913/ 6022