به گزارش روز سه شنبه ايرنا از صندوق بازنشستگي جمشيد تقيزاده افزود: اولويت نخست صندوق بازنشستگي كشور خروج از بنگاههاي زيانده و كمبازده است كه در راستاي سياستهاي دولت و تاكيد بر مديريت دارايي بازنشستگان در حال اجرا است.
وي با اشاره به ابلاغ سياست هاي 19 گانه اين صندوق به مديران هلدينگها و شركتهاي تابعه، گفت: شركت هاي زيان ده پس از قيمتگذاري از طريق بورس و فرابورس به بخشهاي غيردولتي كه داراي اهليت هستند، واگذار مي شوند.
تقي زاده با بيان اينكه سياست كلي در وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي ايجاد اشتغال و فقرزدايي است، افزود: هدف ما در صندوق بازنشستگي ارائه خدمات به بازنشستگان كشوري است كه جمعيتي بيش از يك ميليون و 370 هزار نفر را تشكيل مي دهند و در آينده نه چندان دور اين جمعيت افزايش قابل توجهي خواهد يافت.
وي ادامه داد: علاوه بر پرداخت حقوق به بازنشستگان و موظفان تحت پوشش كه ماهيانه سه هزار و 250 ميليارد تومان اعتبار نياز دارد، برنامه هاي مختلفي نيز تدبير و اجرا شده كه از آن جمله راه اندازي و حمايت از تعاوني هاي چندمنظوره بازنشستگان و همچنين حرفه آموزي فرزندان آنها است.
مديرعامل صندوق بازنشستگي كشوري با بيان اينكه با ايجاد ارزش افزوده، ميتوان در كنار پرداخت حقوق، ايجاد اشتغال نيز داشت، بر همكاري سازمانها براي كمكهاي بالقوه همچون وامهاي كمبهره تاكيد كرد و گفت: بازنشستگان، افراد نخبه جامعه هستند كه با ايجاد خلاقيت ويژه و حمايت مناسب، توان كارآفريني و ايجاد اشتغال در كشور را دارند و اگر بتوانيم اين افراد را توانمند كنيم، آنها خانواده خود را توانمند خواهند كرد.
صندوق بازنشستگي كشور دومين بنگاه بزرگ كشوري است كه يك ميليون و 400 هزار بازنشسته را تحت پوشش قرار داده است و 56 درصد از اين افراد، بازنشسته آموزش و پرورش هستند.
اجتمام *2181*1834
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۸
تهران- ايرنا- مديرعامل صندوق بازنشستگي كشور گفت: كسب سود 20 تا 35 درصدي يكي از اولويت هاي صندوق بازنشستگي در حوزه بنگاهداري است و اگر شركتها نتوانند اين ميزان سود را محقق كنند، جزو شركتهاي زيانده و كمبازده هستند و واگذار مي شوند.