به گزارش ايرنا حجت الاسلام علي فقيهي روز سه شنبه در كارگروه رسانه و فضاي مجازي ستاد اربعين حسيني سيستان و بلوچستان اظهار داشت: رسانه هاي مجازي، الكترونيك و مكتوب مي توانند بازوي توانمندي براي توليد محتوا و ارائه برنامه هاي خاص مانند اربعين حسيني باشند.
وي افزود: در مقاطع زماني ويژه مانند محرم و يا پياده روي اربعين معاندين و دشمنان براي تخريب ارزش ها و هنجارهاي مسلمانان تلاش مي كنند به همين دليل هوشياري رسانه هاي داخلي در اين زمينه ضروري است.
مسئول نمايندگي بعثه حج و زيارت سيستان و بلوچستان ادامه داد: برهمين اساس با توجه به هجمه دشمن و شبهات مطرح شده در آستانه همايش راهپيمايي بزرگ اربعين حسيني كه هر سال شكوه بيشتري به خود مي گيرد، كارگروه رسانه و فضاي مجازي در ستاد اربعين ايجاد شد.
وي تصريح كرد: وظيفه اين كارگروه علاوه بر توليد محتوا، رصد مداوم اخبار و شبهات مطرح شده در رسانه هاي معاند و پاسخگويي صحيح و منطقي به آنها است.
حجت الاسلام فقيهي تصريح كرد: احيا و بسترسازي براي همزيستي مسالمت آميز و مقابله با توطئه هاي دشمنان در ميان هموطنان عرب زبان و عرب هاي ساكن ايران يكي از اهداف مهمي است كه بايد رسانه هاي مختلف در اين ايام برآن تمركز داشته باشند.
وي خاطر نشان كرد: يكي از اهداف دشمنان در تقابل قرار دادن امام حسين (ع) با كوروش پادشاه هخامنشيان است كه از همزماني ايام اربعين حسيني و تولد اين پادشاه ايراني سواستفاده كرده و قصد دارند با اين كار اربعين امسال را دو قطبي كنند.
حجت الاسلام فقيهي با بيان اينكه كوروش براي همه ايرانيان عزيز و قابل احترام است، گفت: دشمنان مي خواهند با اين كار بين عرق ملي و اعتقادات مذهبي مردم ايران تقابل و دوگانگي ايجاد كنند كه اين موضوع هوشياري مردم و همچنين اصحاب رسانه را مي طلبد.
** ضرورت توليد محتواي فرهنگي در فضاي مجازي
رئيس كارگروه رسانه و فضاي مجازي اربعين حسيني سيستان و بلوچستان نيز در اين نشست گفت: فضاي مجازي ظرفيت عظيمي در زمينه اطلاع رساني پيش روي بشر قرار داده است كه در اين فضا هر كس سعي مي كند به نوعي در راستاي عقايد و منافع خود از آن استفاده كند.
مرتضي سلطان نژاد ادامه داد: آنچه امروز بر فضاي مجازي سايه انداخته امپرياليسم فرهنگي غرب است كه متوليان آن تلاش مي كنند با نفوذ اجتماعي در ميان مردم كشورهاي ديگر ارزشها، هنجارها، باورها و سبك زندگي خود را القا كنند.
معاون فرهنگي اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي سيستان و بلوچستان افزود: كشور ما هم مورد حمله اين امپرياليسم فرهنگي قرار گرفته و اگر برنامه اي براي مقابله با آن نداشته باشيم به طور قطع با مشكل مواجه خواهيم شد.
رئيس كارگروه رسانه و فضاي مجازي اربعين حسيني سيستان و بلوچستان تصريح كرد: خبرنگاران در رسانه هاي مختلف مي توانند با انتشار اخبار و رويدادهاي مربوط به ايام محرم و اربعين حسيني به فضاسازي و توليد محتوا در فضاي مجازي بپردازند.
وي خاطر نشان كرد: پياده روي اربعين ظرفيتي بسيار ارزشمند است كه نه فقط به مسلمانان ايران بلكه به تمام آزادگان جهان تعلق دارد.
سلطان نژاد ادامه داد: هر ساله شاهد ورود تعداد زيادي از زائران اربعين حسيني از كشور پاكستان به سيستان و بلوچستان هستيم كه از اين طريق براي شركت در راهپيمايي اربعين عازم كشور عراق مي شوند.
وي تصريح كرد: فعاليت خبرنگاران و به تصوير كشيدن برگزاري مراسم استقبال مردمي از اين زائران در مرز ميرجاوه و زائرسراي زاهدان مي تواند اين حركت مردمي را از سطح استان به سطح ملي و بين المللي انعكاس دهد.
معاون فرهنگي اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي اظهار داشت: نشان دادن محبت اهل سنت سيستان و بلوچستان به ائمه اطهار و كمك آنان در استقبال از زائران اربعين يكي ديگر از موضوعاتي است كه اصحاب رسانه با تمركز بر آن مي توانند به تحكيم پايه هاي وحدت كمك كنند.
9908 **6081
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۴
زاهدان - ايرنا - مسئول نمايندگي بعثه حج و زيارت سيستان و بلوچستان گفت: اربعين حسيني مورد احترام همه آزادگان جهان اعم از مسلمان، مسيحي، زرتشتي و ديگر مذاهب و مكاتب است كه وظيفه رسانه ها در برابر شبهات و هجمه هاي دشمنان پررنگ كردن اين هويت فراملي و فرامذهبي اربعين است.