به گزارش روز سه شنبه پايگاه خبري فلسطين اليوم، امضاءكنندگان اين نامه تاكيد كردند، تصميم دولت آمريكا براي قطع كمك هاي مالي به آنروا، بيمارستان هاي قدس و كمك ها به كرانه باختري و غزه، ثبات منطقه را تهديد مي كند و نقش آفريني آمريكا در مذاكرات صلح از بين مي برد.
در بخش ديگري از اين نامه آمده است كه كنگره آمريكا كمك هاي مالي دوجانبه به كرانه باختري و نوار غزه و نيز آنروا را با موافقت هر دو حزب (جمهوري خواه و دموكرات) و پس از بررسي هاي بسيار زياد تصويب كرده است و اين اقدام دولت به معناي ناديده گرفتن تصميمات كنگره است.
امضاءكنندگان اين نامه افزوده اند: كمك هاي مالي به كرانه باختري و غزه به بهبود زندگي فلسطيني ها و تقويت امنيت در منطقه و نيز به منافع آمريكا در توافق صلح كمك مي كند.
در نامه آمده است: ما امضاءكنندگان اين نامه ناراحتي خود را نسبت به تصميم دولت براي توقف كمك ها به آنروا ابراز مي داريم. اين تصميم دولت عواقب وخيمي بر فلسطيني ها، اسرائيلي و كشورهاي ديگر در منطقه خواهد داشت و وضعيت انساني در غزه را بحراني تر خواهد كرد.
دولت «دونالد ترامپ» رئيس جمهوري آمريكا، 31 اگوست سال جاري (19 شهريور 97) اعلام كرد: كمك سالانه 360 ميليون دلاري به آنروا را متوقف مي كند.
كارمندان دفاتر آژانس امدادرساني و كاريابي آوارگان فلسطيني (آنروا) سه شنبه در اعتراض به كاهش كمك هاي بين المللي به اين نهاد و در نتيجه تعديل كاركنان آن، اعتصاب كردند.
كاخ سفيد در واقع با كاهش كمك خود به آنروا، تنها به تنش ها در فلسطين دامن زده و صلح در اين كشور را به خطر مي اندازد.
ضربه اساسي ترامپ به روند صلح خاورميانه را مي توان در به رسميت شناختن قدس به عنوان پايتخت رژيم صهيونيستي و انتقال سفارت آمريكا از تل آويو به قدس نام برد؛ اقدامي كه نقض آشكار قطعنامه هاي سازمان ملل متحد است.
آژانس امداد و اقدام سازمان ملل متحد موسوم به آنروا سال 1949 براي كمك و حمايت از آوارگان فلسطيني در پنج منطقه شامل اردن، سوريه، لبنان،كرانه باختري و نوار غزه شكل گرفت.
شبك**9365**1392
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۷ - ۲۳:۳۸
تهران - ايرنا - 112 تن از اعضاي كنگره آمريكا طي نامه اي به مايك پمپئو وزير خارجه آمريكا از وي خواستند تا دولت از تصميم خود براي قطع كمك هاي مالي به آژانس امدادرساني و كاريابي آوارگان فلسطيني (آنروا) صرف نظر كند.