بندرعباس- ايرنا- مديركل تعاون، كار و رفاه اجتماعي هرمزگان گفت: 341 طرح در استان در قالب طرح حمايت از توسعه و ايجاد اشتغال پايدار در مناطق روستايي و عشايري تسهيلات دريافت كردند.

محمد باقر سليمي روز پنجشنبه در گفت و گو با ايرنا اظهار داشت: ميزان تسهيلات پرداخت شده به اين طرح ها در مجموع يك هزار و 660 ميليارد ريال است كه از محل صندوق توسعه ملي تامين شده است.
وي افزود: با اجراي طرح حمايت از توسعه و ايجاد اشتغال پايدار در مناطق روستايي و عشايري،دو هزار و 890 ميليارد ريال تسهيلات به استان هرمزگان اختصاص داده شده است.
اين مقام مسوول با بيان اينكه بيشترين طرح هاي اشتغالزايي در مناطق روستايي به بخش كشاورزي اختصاص دارد، گفت: در مجموع 518 طرح اشتغال پايدار روستايي به مبلغ پنج هزار و 40 ميليارد ريال به بانكهاي عامل هرمزگان اسال شده است.
سليمي خاطرنشان كرد: متقاضيان براي بهره مندي از تسهيلات اشتغال پايدار روستايي بايد در سامانه كارا به نشاني Kara.mcls.gov.ir ثبت نام كنند تا طرح آنها مورد بررسي و در صورت تاييد نهايي، جهت دريافت تسهيلات به بانك معرفي شوند.
دي ماه 96 وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي دستور العمل «آيين نامه اجرايي قانون حمايت از توسعه ايجاد اشتغال پايدار روستايي و عشايري با استفاده از صندوق توسعه ملي» را با هدف كاهش بيكاري و رونق اشتغال به استانداران سراسر كشور ابلاغ كرد.
براساس اين آيين نامه معادل 1.5 ميليون دلار از محل صندوق توسعه ملي نزد سه بانك توسعه تعاون، كشاورزي، پست بانك و صندوق كارآفريني اميد به عنوان موسسه هاي عامل سپرده گذاري تعيين شد تا با تلفيق منابع هريك برابر با سهم صندوق توسعه ملي در اختيار طرح هاي اشتغالزا و تاييد شده قرار گرفته و به متقاضيان وام اشتغال روستايي پرداخت شود.
مجموع منابع صندوق توسعه ملي با تلفيق منابع هريك از بانك هاي عامل حدود 12 هزار ميليارد تومان است كه براي پرداخت تسهيلات اشتغال پايدار روستايي و عشايري اختصاص يافته است.
نرخ سود تسهيلات اشتغال روستايي با توجه به مناطق روستايي، مرزي و عشايري متفاوت و از چهار تا 6 درصد است كه مديران دستگاه هاي اجرايي با ارائه طرح و مديران عامل بانك ها بايد تا پايان تيرماه نسبت به جذب سهم استان خود اقدام مي كردند اما مدت زمان تعيين شده حذف و مقرر شد تا پايان جذب كامل تسهيلات ابلاغي، تسهيلات جذب و پرداخت شود.
7198/6048