محمود ميرامامي روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: رويكرد مردمي شدن امور خير و انجام آن از طريق توسعه و استفاده بهينه از فنآوريهاي نوين و الكترونيكي اولويت مهم كميته امداد امام خميني(ره) است.
وي افزود: به منظور نهادينه سازي پرداخت صدقات از طريق مشتركان به جاي جمعآوري صدقات و بهبود روشها و صرفه جويي در هزينهها، بخشي از وجوه صدقات از طريق روشهاي نوين و الكترونيكي جمع آوري مي شود.
معاون توسعه مشاركت هاي مردمي كميته امداد سيستان و بلوچستان ادامه داد: به منظور ترويج و نهادينه كردن روشهاي نوين و الكترونيكي جمع آوري كمكهاي مردمي و صدقات، صندوق هاي كوچك و متوسط، جشن نيكوكاري و عاطفه ها را به سمت پرداخت از طريق درگاههاي جاري اين نهاد از قبيل صدقه پيامكي، سامانه الكترونيكي #0544*8877*، تلفن گويا، اپليكشن هاي بانكي برنامه ريزي شده است.
ميرامامي تصريح كرد: روش پرداخت الكترونيكي قابليت تفكيك كمكهاي مردمي به صورت استاني و شهرستاني را دارد و مبالغ واريزي در سرفصل هاي مختلف كمك به نيازمندان و مددجويان لحاظ مي شود.
وي گفت: هم اينك روشهاي الكترونيكي #054*8877* و سامانه الكترونيكي، اپليكشن سكه و پرداختهاي اينترنتي به صورت استاني بوده و مبالغ آن با لحاظ كردن نيت خيران براي رسيدگي به امور نيازمندان مصرف مي شود.
به گزارش ايرنا هم اينك 108 هزار خانوار با جمعيت بيش از 270 هزار نفر تحت حمايت كميته امداد امام خميني(ره) سيستان و بلوچستان هستند.
7316**3213
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۷
زاهدان - ايرنا - معاون توسعه مشاركتهاي مردمي كميته امداد امام خميني(ره) سيستان و بلوچستان گفت: 48 ميليون و 680 هزار تومان كمك هاي مردمي در 6 ماهه نخست امسال از طريق روشهاي نوين و الكترونيكي در اين استان جمع آوري شد كه نسبت به مدت مشابه سال گذشته 126 درصد رشد را نشان مي دهد.