اروميه- ايرنا- رييس دانشگاه جامع علمي كاربردي آذربايجان غربي گفت: تداوم برگزاري مسابقات مناظره هاي دانشجويي به ايجاد فضاي آزادانديشي در دانشگاه منجر مي شود و فرهنگ گفت و گو را تقويت مي كند.

به گزارش ايرنا، 'حسن رسولي صدقياني' روز شنبه در آيين تقدير از تيم مناظره دانشجويي دانشگاه علمي كاربردي استان بيان كرد: رشد علمي و توسعه پايدار، تقويت مهارت هاي گفت و گو و شكل گيري انديشه هاي نو و خلاق از دستاوردهاي مهم مناظره هاي دانشجويي است.
وي با اشاره به برگزاري اولين دوره اين مسابقات در دانشگاه علمي كاربردي آذربايجان غربي، افزود: دانشگاه علمي كاربردي مي تواند در فرهنگ سازي براي آزاد انديشي در دانشگاه ها پيش رو باشد.
وي ادامه داد: لازم است كه با رعايت اصول، در حوزه‌هاي مختلف بحث و گفت و گو داشته باشيم زيرا در تمامي كشورها مديران تلاش مي كنند با گفت و گو ميان نخبگان سياسي به يك نقطه نظر مشترك دست يابند.
به گزارش ايرنا تيم مناظره دانشجويي دانشگاه جامع علمي كاربردي آذربايجان غربي در ارديبهشت سال جاري توانست از بين تيم هاي مناظره دانشجويي دانشگاه هاي استان مقام اول را كسب كند و به مرحله منطقه اي هفتمين دوره مسابقات ملي مناظره دانشجويان كشور راه پيدا كند.
اين مسابقات با هدف رشد و تقويت فرهنگ گفت‌ و گو، تحمل عقيده‌ مخالف، احترام به ديگران، رعايت نوبت در صحبت، مديريت زمان در حين صحبت كردن، تقويت، تفكر خلاق و نقاد، تمرين براي مستدل و منطقي سخن گفتن و تمرين براي تقويت روابط فردي و اجتماعي برگزار مي ‌شود.
موضوع‌هاي اين مناظره ها در بيشتر موارد عمومي و اجتماعي است و انتظار مي‌رود هر دانشجو در هر مقطع و رشته تحصيلي از آنها حداقل آگاهي و اطلاعات را داشته باشد.
گفت ‌و گو و مناظره هاي دانشجويي از سال 1387 در داخل مجموعه سازمان دانشجويان جهاددانشگاهي شكل گرفت و در سال‌هاي 1389و 1390 كارهاي مطالعاتي در اين زمينه انجام شد؛ هدف از انجام مطالعه ها اين بود كه يك مدل بومي‌ سازي ايراني - اسلامي براي مسابقات مناظره هاي دانشجويي تعريف شود.
3214/3072