به گزارش ایرنا، محمد تقی دشتی روز یكشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: باید فاصله بین پژوهش و دستگاه های اجرایی برداشته شود تا با تعامل یكدیگر مسائل را مورد ریشه یابی قرار داده و راهكارهای اجرایی را عملیاتی كنند.
وی از مسئولان دستگاه های اجرایی استان خواست تا اطلاعات و آمار را در اختیار پژوهشگران قرار دهند تا از این طریق با تسلط بر منابع بتوانند پژوهش های بنیادی، عمل گرایانه و كاركردگرایانه را ارائه كنند.
وی درادامه گفت: این موسسه با ارائه طرح های مختلف پژوهشی خلاءهای موجود در آسیب های دینی و فرهنگی را شناسایی و راهكار ارائه كرده و درصورتی كه دستگاه های اجرایی با كار جهادی و انقلابی از آن استفاده كنند به موفقیت دست خواهیم یافت.
دشتی افزود: درحال حاضر 10 پژوهشگر در داخل و 50 پژوهشگر در خارج از موسسه همكاری دارند كه تاكنون 15 جلد كتاب و پژوهشنامه های مختلفی تهیه و منتشر شده است.
وی با بیان این كه موسسه فرهنگی مطالعاتی صراط مبین از سال 90 فعالیت خویش را آغاز كرده است گفت: این مركز با هدف بررسی آسیب شناسی دینی، فرهنگ و نهادهای دینی با موضوع «حكومت اسلامی و ولایت فقیه» و رویكرد ترویجی و مساله محور راه اندازی شده است.
دشتی ادامه داد: نگاه سیاسی و اجتماعی به منابع دینی با بهره گیری از استادهای حوزوی و دانشگاهی با تخصص در حوزه علوم انسانی و اسلامی توسط این مجموعه مورد اهتمام قرار گرفته است.
به گفته وی؛ موسسه طرح هایی از جمله شناخت وضعیت دین و مذهب، نظام واره جامع مسائل دینی و فرهنگی، مردم سالاری دینی ، آسیب شناسی به صورت تك مساله ای، مبانی نظریه حكومت اسلامی و سیاست های كلی نظام را تهیه و به دستگاه های اجرایی ارائه كرده است.
وی با اشاره به نظام هشدار دهی در مسائل مختلف فرهنگی گفت: در قالب گزارش های كوتاه مسائل روز از جمله وضعیت حجاب و گسترش خشونت علیه طلاب تهیه وسایر موارد به نهادهای مربوطه ارائه شده است تا نسبت به وضعیت آینده برنامه ریزی داشته باشند.
/8138/ 6133/
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۷
قم- ایرنا- مدیر موسسه فرهنگی مطالعاتی صراط مبین وابسته به اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم گفت: مولفه های بنیادین فرهنگی و دینی در جامعه دچار مخاطره و آسیب های جدی شده، این درحالی است كه اگر تنها 30 درصد دین اسلام نظام سازی می شد مشكلات جهان اسلام قابل حل بود.