تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۰

تهران- ایرنا- مجری سند حمایتی و برنامه اقدام توسعه خدمات فضای مجازی كودك از اجرای طرح «هر ولی؛ یك مربی كودك با تلفن همراه» با همكاری بخش خصوصی خبر داد تا براساس آن والدین، مربی كودكان خود شوند.

به گزارش یكشنبه تارنمای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، خسرو سلجوقی اعلام كرد: طرح «هر ولی؛ یك مربی كودك با تلفن همراه» بر 2 ظرفیت دانش جابجایی (Mobility) و اقتصاد اشتراكی متمركز است.
وی ابراز امیدواری كرد تولیدكنندگان محتوا، ارائه‌دهندگان خدمات و توانمندان تربیت دانش مربی كودك وارد عرصه شوند.
به گزارش ایرنا، سیزدهم آبان ماه 1396 «پیش‌نویس سند حمایتی و برنامه اقدام توسعه خدمات فضای مجازی كودك و نوجوان» با حضور «محمد جواد آذری جهرمی» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، رونمایی شد و از فعالان بخش خواسته شد برنامه های خود در این باره را برای بررسی ارسال كنند.

*برنامه 20 تا 20 اجرا می شود
مجری سند حمایتی و برنامه اقدام توسعه خدمات فضای مجازی كودك گفت: طرحی به نام «20 تا 20» درباره اینترنت كودك در دست اجراست كه بیستم هر ماه دستكم یك طرح بخش خصوصی در ارتباط با كودك رونمایی و معرفی می شود و مشخصات آن در وبگاه www.cop.ir قرار می گیرد.
سلجوقی افزود: در مسیر استانداردسازی فضای مجازی كودكان كارهایی شده كه می‌توان به ترجمه استانداردهای بخش توان‌خواهان (معلولان) در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با همكاری سازمان ملی استاندارد ایران اشاره كرد كه تصویب شده است و به‌ زودی ابلاغ می شود.
به گفته وی، در سال 1396 برای شناخت میزان بهره‌برداری كودكان سه تا پنج ساله كشور از اینترنت و تجهیزات تلفن همراه و تبلت پژوهشی شد؛ بر اساس نتایج این مطالعه 66 درصد كودكان تلفن همراه یا تبلت داشتند و جالب اینكه برخی بچه‌های 6 ماهه نیز از تلفن همراه استفاده می‌كردند.
وی گفت: باید برای مناسب‌سازی تبلت و تلفن همراه سرمایه‌گذاری شود و چند برنامه‌ساز ایرانی در این حوزه داریم.

** خانواده ها به رتبه بندی بازی ها توجه كنند
سلجوقی تصریح كرد: سه مركز روی رتبه‌ بندی بازی‌ها كار می‌كنند كه برای چه گروه سنی، كدام بازی خوب است و هر بازی چه میزان هیجان و استرس به كودك وارد می‌كند اما چند خانواده به این رتبه‌بندی مراجعه می‌كنند كه چه بازی یا نرم‌افزاری را برای فرزند خود انتخاب كنند؟
«سند حمایتی و برنامه اقدام توسعه خدمات فضای مجازی كودك و نوجوان» سیزدهم آبان ماه پارسال رونمایی شد
این سند در چهار هدف كلان آموزش، فرهنگ‌سازی و ترویج فضای مجازی حوزه كودك، فراهم‌سازی زیرساخت‌های ارتباطی محتوایی و اعتمادی، توسعه بازار و مقاوم‌سازی كسب‌وكارها و مدیریت و راهبری برنامه اقدام تدوین شده و ذیل هریك از اهداف شامل ۴۰ اقدام اولویت نخست است.

اقتصا**2078*1961*