تهران- ایرنا- رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر با اعلام اینكه تا كنون یك میلیون دانش آموز، آموزش های امدادی را در طرح دادرس فرا گرفتند، گفت: حادثه آتش سوزی مدرسه شین آباد جرقه اجرای طرح ملی دادرس در كشور بود.

شهاب الدین صابونچی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا در مدت 6 ساله اجرایی شدن طرح دادرس (دانش آموز آماده در شرایط سخت) دانش آموزان 8هزار مدرسه در سراسر كشور آموزهای اولیه امدادی همچون نحوه صحیح پناه گیری، اطفای حریق، آتل بندی، بانداژ، آواربرداری را آموزش دیدند.
وی افزود: این طرح برای دانش آموزان سال اول مقطع متوسطه دوره اول كه توانمندی و زمان كافی برای فراگیری مهارت ها را دارند، در سراسر كشور ارائه می شود.
صابونچی با اشاه به آموزش مهارتهای زندگی در مدارس كشور گفت: آموزش این گونه مهارت ها در مدارس بیش از آموزش های تئوریك می رای زندگی و آینده فرد كاربرد داشته باشد.
وی درباره تغییرات محتوایی آموزشی طرح دادرس در مدارس افزود: بكارگیری مربیان تخصصی هلال احمر در مدارس بجای معلم های مدرسه و استفاده از كتابچه واحد آموزشی از جمله تغییرات در 6 سال طرح دادرس است.
رئیس سازمان جوانان با اعلام اینكه ارزیابی های انجام شده از كارایی طرح دادرس مثبت بوده است، گفت: همواره به دنبال رفع ایرادها و اشتباه های این طرح بودیم و در نظر داریم با استفاده از روش های جدید هم میزان هزینه ها و هم تعداد دانش آموزان شركت كننده در این طرح را آموزش دهیم.
رئیس سازمان جوانان هلال احمر درباره اعتبارات تخصیص یافته طرح دادرس هلال احمر گفت: هلال احمر سالانه یك میلیارد و 500 هزار تومان به این طرح اختصاص می دهد كه بسیار كم است و نیازمند افزایش سه تا چهار برابری این اعتبار است.
صابونچی گفت: بهره ور این طرح فقط هلال احمر نیست و نهادهای دیگری نیز برای آموزش مهارت امدادی به دانش آموزان باید ورود پیدا كنند. هلال احمر به تنهایی نمی تواند در این حوزه ورود كند و باید دیگر نهادها و ارگان های مرتبط برای آموزش های امدادی بخش های بیشتری از دانش آموزان كمك كنند.
اجتمام *3377 * 3063